Do sredine novembra zatvoreno više putnih pravaca

Za vreme izvođenja radova na Kolektoru II, Kolektoru VII i Centralnom magistralnom vodovodu u narednom periodu za saobraćaj će biti zatvoreni pojedini putni pravci.

matije gupca

Ulica Matije Gupca, na deonici puta od Marka Oreškovića do Maksima Gorkog biće zatvorena do 28. septembra, dok će ulica na deonici puta od Maksima Gorkog do Matka Vukovića biti zatvorena do 10. oktobra. Raskrsnica Matka Vukovića, Matije Gupca i Trga žrtava fašizma biće zatvorena do 31. oktobra. Saobraćaj na Bajskom putu, na deonici puta od Vareške ulice do Marka Marulića biće zatvoren do 31. oktobra. Preusmerava se teretni saobraćaja sa Bajskog puta prema Ljutovu, odnosno Tavankutu na Karađorđev put i Metohijsku ulicu. Vareška ulica, od Bajskog puta do Petra Svačića, i ulica Petra Svačića, od Vareške ulice do Stevana Filipovića zatvorene su za saobraćaj do 10. oktobra. Ulica Stevana Mokranjca, na deonici puta od Bajskog puta do Augusta Cesarca zatvorena je do 31. oktobra za vozila.

Od sutra do 15. novembra zatvara se raskrsnica Majšanski put i 51. Divizije zbog izgradnje kružnog toka koji sprovodi Direkcija za izgradnju grada. U ovom periodu preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iskoristiće radove Direkcije radi postavke izvoda za izgradnju Kolektora VII, na ovom delu puta.

 

Radio SuboticaKOMENTARI

  1. JimmyQ kaže:

    Nadam se da će nekome pasti na pamet i da te ulice u potpunosti presvuče asfaltom i napravi čudo tehnologije 21. veka – bankine i odvode! Znaš ono, jednom da odradim sve kako treba i do kraja, postavio sam cevi, presvukao put i sad sam miran 20 godina…raskopavanje i zakrpe su nam vrhunac….

OSTAVITE KOMENTAR

15 + = 22

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: