Dobijena lokacijska dozvola za Gradsko klizalište

Promene koje su ovoga proleća zahvatile centar grada samo su uvertira u ono što tek sledi tokom predstojećeg leta i jeseni.

 

Pored Narodnog pozorišta, Gradske biblioteke i Učiteljskog fakulteta, sa nestrpljenjem se očekuje početak raspleta na Zelenoj fontani, Muzičkoj školi i Gradskom klizalištu. Ovaj poslednji u nizu navedeni projekat je konačno pribavio niz građevinsko pravnih dokumenata i ovoga ponedeljka dobio dugo čekanu lokacijsku dozvolu.

 

Po rečima arhitekte Jovana Mickoskog, glavni projekat za pokrivanje Stadiona malih sportova je u završnoj fazi i njegovo finiširanje se očekuje početkom iduće sedmice kada će se krenuti u proces pokretanja javne nabavke kojom će se izabrati glavni izvođač radova. Shodno činjenici da javna nabavka traje mesec dana, radove na klizalištu ne treba očekivati pre jula meseca, što će u velikoj meri skratiti planirani period radova.

Više o projektu možete pročitati ovde: Projekat „Subotičko klizalište“KOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  A sta bi sa gradskim stadionom?

 2. Marko kaže:

  Stadion neka zatrpaju. Gradska uprava drvi ku**c, izgleda da se ni ovi poklonjeni reflektori neće postaviti.

 3. miltor kaže:

  Marko je u pravu u jednom delu svog teksta.
  Stadion treba da se konzervira kao Černobil. Liga u kojoj igraju, a i oni sami, daleko je od fudbala i sporta uopšte. Ono u čemu se nikako ne slažem sa Markom su reflektori i pitam se šta će im oni. Lično bi voleo da se sva sredstva koja im se daju usmere na ostale sportove: ODBOJKA, RUKOMET, VESLANJE, KARATE i ostali sportovi u kojima se postižu rezultati. Fudbal i fudbalere treba naterati da shvate da su daleko od zvezda i potreba jednog grada. 

 4. Loš Đak kaže:

  Tolike investicije, a izbori ni na horizontu. Izgleda da je voda stigla do grla. Treba vratiti kredide uzete u predizbornoj kampanji. Predlažem još koji kružni tok ili možda bazen. A podzemna garaža ?

 5. deki1985 kaže:

  ,,finiširanje“… Djomla, zar si i ti počeo da nam skrnaviš jezik….

OSTAVITE KOMENTAR