Domaći hitovi na Paliću

Tokom vikenda, 25. i 26. jula, u okviru revije hitova biće prikazana na Paliću četiri domaća hit naslova: „Ničije dete“, „Enklava“, „Mali Budo“ i „Bićemo prvaci sveta“.

Bioskop Abazija

Film „Ničije dete“ Vuka Ršumovića je baziran na čudesnoj istinitoj priči o divljem dečaku (u filmu ga igra Denis Murić) koga su sredinom osamdesetih godina prošlog veka lovci pronašli među vukovima u šumi u planinama Bosne i Hercegovine, nakon čega je poslat u Beograd u dom za nezbrinutu decu da se socializuje. Film je do sada osvojio 20 nagrada širom sveta, uključujući četiri nagrade na poslednjem FEST-u i tri na renomiranom Filmskom festivalu u Veneciji.

„Enklava“ obrađuje temu srpske zajednice koja je ostala na Kosovu da živi u malim izolovanim zajednicama – enklavama. Ovaj fascinantni film reditelja i scenariste Gorana Radovanovića, publika renomiranog Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi je krajem juna proglasila je za najbolji u takmičarskom programu!

U urnebesnoj komediji „Mali Budo“, Drago, hirurg iz Podgorice, tokom operacije pravi grešku i ubija jedinog sina šefa lokalne mafije. Sada je njegov jedinac Budo u opasnosti i Drago odlučuje da ga pošalje u Beograd, pod zaštitu svog prijatelja iz studentskih dana. „Mali Budo“ je jedan od najgledanijih filmova u Srbiji u proteklih godinu dana, kao i „Bićemo prvaci sveta“, fenomenalni film o rađanju i usponu jugoslovenske košarke.

Raspored projekcija:

Kafe bioskop Velika terasa

Subota 25.07.2015.
21h Enklava
23h Ničije dete

Nedelja 26.07.2015.
21h Ničije dete
23h Enklava

*ULAZ NA PROJEKCIJE JE BESPLATAN

Letnji kino Abazija

Subota 25.07.2015.
21h Mali Budo

Nedelja 26.07.2015.
21h Bićemo prvaci sveta

*CENA ZA PROJEKCIJE U KINO ABAZIJI: 100,00 din.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 62 = 70

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: