Donacija "Parkinga" za Narodnu kuhinju

Predstavnici “Parkinga” poklonili su Narodnoj kuhinji Crvenog krsta ulje, brašno, šećer, krompir, pasulj i kupus. U "Parkingu" kažu da se nadaju da će pomoći ne samo Crvenom krstu, već i građanima koji jedino na ovaj način dolaze do dnevnog toplog obroka.
Crveni krst dnevno spremi 1000 besplatnih toplih obroka, ali su potrebe mnogo veće. Tokom jula i avgusta korisnicima će biti deljeni lanč paketi, a ne kuvani obroci kažu u Crvenom krstu.

Parking je najavio da će u naredna dva meseca realizuje nekoliko humanitarnih akcija, koje pored donacije Narodnoj kuhinji podrazumeju i pomoć najugroženijim Subotičanima.

SlikaKOMENTARI

 1. Gost kaže:

  dno!

 2. glibavi kaže:

  Da nas malo obradujete nekim novim parking mestom?

 3. Gost kaže:

  To su radnici skupili priloge ili je direktor uzeo pare sa gomile pošto fala Bogu , lopatom skupljaju i otimaju od sirotinje ?
  Lako je tako poklanjati nekome kad nekome uzimaš. Odmah je zvao svoju televiziju koja revnosno izlazi na teren da zabeleži veliki i važan događaj brže nego što Slepčevićev pauk izlazi na intervenciju. pogodite zašto . Kad neko hoće da pomogne i kad daruje nevoljnike taj koji to radi iskreno i iz srca ne zove odma komšiluk da se divi njegovoj dobroti. Nismo mi slepci da ne vidimo šta se radi. O srama i grdobe.

 4. Gost kaže:

  Poskupelo je parkiranje ljudi ! ! ! ! Mora neko da vrati pare kojima je kupljeno onih tri hiljade glasova stranke koja svuda propada samo prividno raste u Subotuici. Evo još nisu ni proglašeni konačni i definitivni rezultati a digoše cene parkiranja.

 5. 5 th kaže:

  Najdraže su mi vesti iz "Pakinga".
  Biser do bisera… 🙁
  Povuku 50 metara boje=vest,
  posade 2 cveta i 3 tuje pa posle uzmu nazad =vest,
  Poklone 2 džaka kupusa i 5 gajbi krompira =vest…
  jedva čekam sledeću…

 6. onako usput kaže:

  Ovaj suboticki kadar DSSa je zanat ucio od DSa vidi se iz neba. To je ta skola Vucinica slikati, slikati i pricati a nista ne raditi. Kakav bre crni parking.

 7. Gost kaže:
  5 th napisao:Najdraže su mi vesti iz "Pakinga".
  Biser do bisera… 🙁
  Povuku 50 metara boje=vest,
  posade 2 cveta i 3 tuje pa posle uzmu nazad =vest,
  Poklone 2 džaka kupusa i 5 gajbi krompira =vest…
  jedva čekam sledeću…

  Nemože da omane da Ekopinter televizia ne snimi te velike dogadjaje i danas je dobila ta televizia više para nego svi ostali mediji zajedno oko 8 / osam / milijona.

 8. Mane kaže:

  Prvo rtv yueko u tajmšeringu zajedno sa tv Panonom JEDINI IMA DOZVOLU OD RRA ZA LOKALNU FRENKVENCIJU.
  Drugo, sve ostale televizije rade na "divlje", osim rtv Vojvodine koja ima pokrajinsku frenkvenciju, i vide se samo u kablu i po za zakonu ne bi mogle da dobijaju novac na raznim konkursima.
  Od radija: frenkvenciju imaju "Radio Subotica", "Siti", "Hit", "Marija i Slavoslavlje".(izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)
  Na sednici koja je održana pre par dana samo za K23, Siti, Panon i Yueko nije određen iznos novca jer je sednica prekinuta.
  Tako da kada sve sabere i oduzme i da je istina što ste rekli za yueko, to je za rad i praćenje lokalne samouprave, kao i drugi mediji, kada se odbije 500.000 dinara mesečno za frenkvenciju (mislim da je toliko nemojte da me držite za reč) podelite na 12 meseci, pa benzin, pa plaćenje ljudi-jer prilog od 1,5 minuta treba da u timu urade tri čoveka: novinar, snimatelj i montažer, kod radija dva, eventualno jedan, izračunajte koliko je to novca.
  Lako je kritikovati samo, smejati se drugima i govoriti kako niko ne valja i pisati neke komentare, ali teško je raditi, biti svugde i u svakom momentu.

 9. highlander kaže:

  Predhodnik veze nema sa životom i lupa gluposti…kao prvo EcoPinter i Pannon nisu u šeringu…a od radija koji imaju frekvenciju Radio Subotica radi mimo svoje dozvole,koju je dobio za Sendvič program, na 104,4 i ni na šta više. Ostali za mene nisu mediji (osim verskog) A što se tiče praćenja lokalne samouprave i sednica, za to postoji i plaćen je Radio Subotica (zato je JP) ali zahvaljujući direktoru Radio Subotice Toniju Bedalovu,koji ima interesa u EcoPinter TV i zato pravo prenosa sednice i naplate te njima ne pripadajuće naknade uspešno je izlobirao i istovremeno kasirao o sopstveni džep…inače da rasčistimo samo šta je u stvari EcoPinter TV zvani Yu eko?????? ekološki radio-tv i ništa više

 10. highlander kaže:

  A što se tiče donacije JKP Parking….neka oni dele svoje novce, a ne novce koju dobijaju kao JKP od grada i od gradjana…

 11. Cvece kaže:

  Kad uzimaju, moraju i da daju. To se zove drustvena odgovornost. Druga je prica sto je na celu firme jedan od mnogih politickih kadrova . I ne bi bio problem u tome, kada bi stranke u svojim redovima nalazile strucnjake. Narodu bode oci sto su nam na celu vecine JP persone koje to ne zasluzuju. Oni koje je donela politika , a ne struka. Zato nam tako i ide. Da su to privatna preduzeca, vecina direktora u tim firmama ne bi mogli da budu ni obicni referenti, jer za to , realno, nisu ni sposobni, posto se ne mesaju u svoj posao.

OSTAVITE KOMENTAR

38 + = 43

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: