Donacija subotičkih bajkera „Kolevci“

Oko 25 subotičkih bajkera tokom prepodneva uručilo je novogodišnje paketiće deci koja borave u Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka”. Cilj njihovog gesta bio je da obraduju mališane, ali i da tokom zime iz garaža izvezu svoje dvotočkaše.

Spontano okupljeni subotički bajkeri ove zime odlučili su po prvi put da organizuju humanitarnu akciju za kupovinu novogodišnjih poklona za decu “Kolevke”. Kako kažu, trinaest dana prošlo je od ideje do realizacije. Putem društvenih mreža pozvali su sve subotičke bajkere, ali i sve ostale koji žele da prilože novac za kupovinu poklona. Osim humanosti, vodila ih je i želja da tokom zime svoje dvotočkaše izvezu iz garaže, jer kažu svaka njihova vožnja ima neki cilj, a današnji je bio obradovati decu.

Na 18 motora do “Kolevke” se dovezlo 25 bajkera među kojima su i žene i muškarci, koji vole vožnju motorom. Ni hladno vreme nije ih sprečilo da spremljene poklone na motorima donesu. Njihova poruke je da je vreme praznika i vreme darivanja i to niko od nas ne sme zaboraviti.

Nakon uručenja poklona, deca koja borave u “Kolevci” svoju zahvalnost izrazila su kroz program koji su priredili za svoje donatore.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Adrijana kaže:

  PredivnoBajkeri i bajkerke nežnog srca

 2. Anonimni kaže:

  Svaka čast bajkeri

 3. Petar G. kaže:

  Svaka čast bajkeri !
  Humani ljudi i žene, velikog srca !
  Đukanovića naravno nema u Kolevci, zna se kome on jedino pomaže.

 4. Dr sc. tro. Stormwatch kaže:

  Support your local MC!

 5. Sasa kaže:

  Svaka čast bajkerima….

 6. Anonimni kaže:

  Svaka čast, bravo

 7. Lenin kaže:

  Khm… Da sam i ja bio nekoliko godina direktor kojeg JKP muzare,ladno bi izigravao humanitarca,a imao vilu u “dolini lopova”.

 8. Anonimni kaže:

  svaka cast samo ste mogli bez tog turiranje ceo dan po gradu nismo mogli raditi od vase buke

OSTAVITE KOMENTAR