Doputovao “Erdinger”

Radi ono što najbolje znaš i pruži kupcu ono po čemu si prepoznatljiv.

 

Ako u ponudi imaš još i dve, tri svari koje se ne mogu pronaći na drugim mestima, stvorio si dobre preduslove za uspešno poslovanje.

 

Ako su Nemci prepoznatljivi po nečemu, onda su to pivo i pivnice. Sličan duh sa sobom nose i Česi, a prepoznatljive kuhinje imaju Francuzi, Italijani, Kinezi itd… Otvaranje restorana “Minhen” u Subotici je obradovala pre svega pivopije. Razlog je jednostavan, na svim ostalim mestima u gradu se vrte manje više iste vrste piva i to uglavnom domaće proizvodnje. Ako baš želite da probate nemačko pivo, jedino mesto za vas je Minhen.

 

Uz autentičnu hranu i drveni enterijer, Erdinger je ono što ovaj restoran čini originalnim.

 



KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Draga gospodo iz Bavarske pivnice, SAHER TORTA SE NE PRAVI OD ORAHA NITI BILO KAKVOG DRUGOG KOSTUNJAVOG VOCA! Hvala

  2. hmmm kaže:

    @stormwatch – pa ni ne prave je od oraha. Juce sam probala.

     

  3. freelancer kaže:

    Ček’ samo… a kakve VEZE imaju pivo i kobaje sa Sacher tortom, moliću lepo?

  4. stormwatch kaže:

    @hmmmm

     

    Da stvarno znas kakvog ukusa treba da bude Saher torta onda bi znala da tamo NE VALJA.

  5. Andrija kaže:

    Sudeci po fotografijama enterijer ovog lokala ni ne podseca na bilo kakvu pivnicu, a kamoli bavarsku. Basta, recimo da podseca, ali unutrasnjost – promasena tema. Kome je uopste palo na pamet da u Bavarsku pivnicu ugradi gipsani gornji deo sanka i da ubacuje halogenke. I otkuda smelosti da se ta ista halogena rasveta kombinuje sa ovim lusterima. Takodje detalj koji me je odusevio je kombinacija zavese i venecijanera… Uglavnom, par starih cigala, jedan drveni orman i dva bureta ne cine pivnicu…. 

  6. dzoni kaže:

    prvi utisak “BLAGI” uzas,bio neki dan i nisu imali ni jedno toceno pivo! nemaju krigle za pivo! LIVERPOOL ih zasad sisa sve u sesnaest

  7. Double P kaže:

    A prsate konobarice koje kad ti opale samar zaboravis kako se zoves?

  8. dzoni kaže:

    cak ni toga nema,samo dva smotana konobara!

  9. blat kaže:

    Genius Suboticae…iliti, nama nikada nije dovoljno dobro…

     

  10. JovaToYou kaže:

    Ma ok je pivnica, samo su gosti loši 🙂

  11. Andrija kaže:

    Ne radi se o tome da nama nije nikada dovoljno dobro. Poenta je u tome da ako nesto radis i krstis nekim imenom onda napravi da to lici na to sto zelis da predstavis. Da se tu ne spominje nikakva “bavarska pivnica”, ne bi bilo nikakvih komentara, vec kome se svidja i ko se prijatno oseca tamo , taj bi isao, a ko ne…molim lepo… 

  12. komsija kaže:

    Subotica je mesto koje je osudjeno na propast. Mentalitet nam ne valja, mnogo smo losi, zavidni i sujetni….

  13. Double P kaže:

    Nisam nikad bio u Bavarskoj, niti u nekoj pravoj njihovoj pivnici, ali meni ovo izgleda kao da su prekopirali enterijer BOSS-a. Jedino “originalno” su drvene klupe i stolice.

  14. Ivan kaže:

    kakav vrhunac neukusa…
    basta – uahahahaha, cemu krov na basti?? da ne pokisnemo? 

  15. Kertvaros kaže:

    Od svih koji su se ljubazno javili za rec niko nam nije objasnio kako zapravo treba da izgleda jedna prava i originalna Bavarska pivnica.

  16. roki kaže:

    Ja sam bio par puta u pivnici. Hrana je dobra, barem ono sto sam ja probao a to su kobasice. Izbor piva je ocajan. Imaju tri tocena piva, od toga dva su koja se pune u Srbiji( Tuborg i Calsberg) i ima ih u skoro svakom kaficu a samo je jedno toceno Erdinger koje nema nigde, odnosno kako sam cuo ima ga jos samo jedan kafic u Srbiji, mislim da je u Novom Sadu. Cena tog Erdingera nije bas mala.

    Enterijer je blago receno nista specijalno, Ovde je nekad bio kafic i sank je od tog kafica a namestaj koji je novi( stolice i stolovi) su pravljeni tako da sto manje para potrose na to. Basta je ok sa tim krovom i to joj daje neki smek. 

    Drugar mi bio u subotu u pivnici i kaze da je hteo da naruci klopu u 22:00h i konobar mu ladno rekao da kuhinja ne radi!!!!

    U razgovoru sa konobarom pivnice, rekao mi je da je izbor piva nazalost trenutno ovakav jer osim pivara koje trenutno rade u Srbiji, ne postoji ni jedan ozbiljan uvoznik piva u Srbiji( Bavaria se moze naruciti u Pivnici).

    Koncept ovog Kafica( namerno ga zovem kafic a ne pivnica) je u startu pogresan. Nisu smeli da daju ime ovome pivnica jer nema veliki izbor piva i to je osnovna zamerka koju kako sam razumeo nece ni promeniti jer nema uvoznika dobrih stranih piva u Srbiji( kad kazem uvoznika dobrog piva, tu pre svega mislim na Nemacka, Ceska, Slovacka i Belgijska piva). Bez obzira sto bi mogao da kazem da je hrana ok, bez piva to nema neki znacaj jer ima toliko restorana u Subotici koji isto imaju dobru hranu…

    Nadam se da ce naci nacin da nekako nabave neka strana piva koje trenutno nema da se kupe u redovnoj prodaji u Srbiji…

    Kako sam cuo, postoji jedan kafic(pab ili pivnica) u Budimpesti koji ima u ponudi oko 100 piva. E sad je osnovno pitanje, kako oni ta piva nabavljaju, a mi ne mozemo?

  17. gooca kaže:

    Cesto se pojavljuje momenat da je mali izbor piva? Velicina i raznolikost izbora piva nisu nikakav uslov za pivnicu.Pogledajte sajtove ceskih i bavarskih pivnica.Mnogi se baziraju na jednoj do tri vrste piva.  Mnogi i nemaju flasirana piva, a jelovnik im staje na jedan list papira. Kvalitet i kvantitet mogu, ali i ne moraju da idu jedno sa drugim.Mislim da nas je zahvatio “sindrom” Orbit zvaka: svaka tri dana novi ukus.Stalna zelja za necim novim postala je samoj sebi svrha.

  18. DULE kaže:

    MA LJUDI TREBA DA STE SVESNI DA NAROD NEMA PARA NI ZA OSNOVNE POTREBE  I ZBOG TOGA SU SVI NEUROZNI I POSTAVLJAJU NEGATIVNE KOMENTARE…….

  19. Usputachni kaže:

    Nikakve veze ovo sa pivnicom nema,bar sto se sa slika vidi.Nista novo sto bi privuklo nekog da kaze ovo je drugacije i to nama treba.Po onoj staroj daj da otvorimo,ide kako ide a probleme,npr 3 vrste piva od kojih 2 mozes naci u bilo kom drugom lokalu,resavamo kasnije.Nesto mi to lici vise na neplanski otvoreno bez ikakve vizije,mada smo vec izgleda na to naucili.Cak je i ime pogresno jer treba ispuniti uslove(bar estetske) da bi to licilo na pivnicu sa temom.
    A da ja otvorim McDonalds pa u njemu prodajem piroske u salaskom enterijeru???
    Mislim….. 

OSTAVITE KOMENTAR