Dosad neviđeni scenski efekti

Organizatori koncerta kao i tim Dina Merlina najavljuju muzički i scenski spektakl nad spektaklima sa zvučnim i svetlosnim efektima kakvi na ovim prostorima nisu viđeni. Sama bina na Gradskom stadionu imaće 525 kvadratnih metara, sa još oko 60 kvadrata kojim se Dino približava publici. Led ekran je veličine 60 kvm, a produkciju potpisuje čuveni „Berar“ – prenose Subotičke novine.

DINO-MERLIN_08

Za koncert Dina Merlina 16. jula u Subotici već vlada ogromno interesovanje a o tome govori i podatak da je već prodato preko 3.000 ulaznica samo putem DD tiketsa iz Beograda koji je i zvanični distributer ulaznica, Win Wina po celoj Srbiji uključujući gradove kao što su: Niš, Kragujevac, Jagodina, Zaječar, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Sombor, Beograd, Subotica i drugi. Istovremeno, oko 11.000 ulaznica se trenutno nalazi u internet tražnji, a ulaznice se prodaju i u okruženju u gradovima kao što su Osijek, Vukovar, Segedin i drugi.
Kako najavljuju organizatori, kapije Stadiona biće otvorene od 18 časova, a koncert počinje u 21 čas. Procena je da će koncert trajati oko 2 i po sata.

„Suboticatrans“ će tog dana, 16. jula, prilagoditi red vožnje putnicima iz okolnih naselja, pa će tako posetioci iz Bajmoka, Tavankuta, Žednika, Čantavira i drugih mesta imati prevoz sat vremena nakon završetka koncerta.

Zbog velikog interesovanja, ulaznice za koncert Dina Merlina mogu se kupiti i preko sindikalne prodaje na rate, a u taj vid prodaje već su se uključili „Sever“, „Pionir“, „Apoteka Subotica“, „Suboticagas“, Opšta bolnica Subotica, Dom zdravlja Subotica, „Solid“ i drugi – pišu Subotičke novine.

 KOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Dosad neviđeni scenski efekti…
  I treba mu.Šund repertoar treba da se nadoknadi sa nešto kvalitetnijom scenskom izvedbom.Barem za oko da bude užitak,kada su mu pesme ljigave žalopojke za kafane.Bljak! 😛

 2. Branko kaže:

  Da li su organizatori procesuirani na sudu zbog prevare oko toga sto su naplatili karte za stringtown, a drugi dan muzicke priredbe hladno otkazali????

 3. safet kaže:

  nevidjeni dislajk ako smem da izrazim svoje misljenje

 4. Preponaš kaže:

  Imam blagi bol u preponama…

 5. Mister No kaže:

  @Branko
  Stringtown manifestacija nije nije privedena kraju jer je 2.maja bilo loše vreme, ispravi me ako grešim.
  Ljudi koji nisu mogli da iskoriste kupljene karte zbog otkazanih koncerata pretpostavljam da su dobili svoje pare nazad.

OSTAVITE KOMENTAR