Doterivanje centra

Proleće je u gradu i stranački štandovi na svakom ćošku. Politički aktivisti su tu da vam objasne koji broj treba da zaokružite na izbornom listiću, jer ih ima čak devetnaest. Ima hemijskih olovaka, upaljača i korisnih sitnica i zato vredi obići ovaj vašar. A možda neko doživi prosvetljenje i politički se preobrati.

 

Od sve gužve malo ko primećuje da naši vredni komunalci doteruju centar grada, koliko je to moguće. Farbaju se žardinjere i preslaguju kocke na onim mestima gde su ulegle ili su oštećene. Jeste da je opšte stanje loše, gradilište pozorišta je zaustavljeno, Albi i društvo neumorno švrljaju ali to ne znači da baš sve treba da se pusti niz vodu. Ono što malo košta, treba da se dotera, za novo proleće, novu nadu.

Picture 001

 

Prolaz molim !

Picture 005

Picture 003Picture 004KOMENTARI

 1. Double P kaže:

  Pateticni luzeri. Misle da ce zbog ovog sminkanja sada odma svi da glasaju za njih.

 2. varoščanin kaže:

  Da li to bajmočka firma radi? #samopitam

 3. Double P kaže:

  Kao da sam krajickom oka video natpis na kamionu – "Dubrava". 

 4. pilot kaže:

  Double P: 

   

  Kao da sam krajickom oka video natpis na kamionu – "Dubrava".

   

  Da dobro si video/la, Bajmačka linija uveliko radi kao i ona druga….

 5. Neša kaže:

  Citat dela teksta: " Ima hemijskih olovaka, upaljača i korisnih sitnica… Farbaju se žardinjere i preslaguju kocke…"

  Da su uskršnji praznici bilo bi svakom simpatizeru koji priđe po jedno jaje sa nalepnicom stranke!!! (ne sećam se koja stranka je to radila)

  Što se farbanja žardinjera i preslaganja kocki tiče, aktivnosti su preorijentisane. Mimo preizborne kampanje stranke farbaju građane a preslažu sebe po funkcijama!!!

  Fuj!!!

 6. Neša kaže:

  IZbori

 7. Neša kaže:

  IZbori 2

         

 8. pajo kaže:

  Narod je odlepio !Prolazim gradom u radnom odelu i dobacuju mi neke opicene osobe <radite jer nece biti gotovo do izbora>!!!!!!!!!!Kakve veze ja imam sa radovima na Korzou!

OSTAVITE KOMENTAR