Dozvoljene posete bolnici uz obavezno nošenje maski

Zbog povećanja broja zaraženih korona virusom i u Opštoj bolnici u Subotici obavezno je nošenje zaštitnih medicinskih maski koje prekrivaju nos i usta. Poseta pacijentima je i dalje dozvoljena.

Molimo pacijente i posetioce za razumevanje i da se u skladu sa pogoršanom zdravstvenom situacijom pridržavaju novih mera. Poseta pacijenata je i dalje dozvoljena, u već ranijem poznatim terminima, uz poštovanje zdravstvenih preventivnih mera, odnosno nošenje medicinske maske za sve posetioce – kažu u subotičkoj Opštoj bolnici.

Podsetimo, radna grupa Ministarstva zdravlja za postupanje u uslovima pandemije COVID-19 na sednici održanoj u Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” donela je preporuke za postupanje na nivou primarne zdravstvene zaštite, bolničkih ustanova, kao i u vezi sa nošenjem maski u zdravstvenim ustanovama i sa vakcinacijom.

 

Novosti.rsKOMENTARI

  1. subotičanka kaže:

    mene samo zanima zašto piše na obaveštenjima i oglasnom ekranu da ima posete i vikendom (Subota i Nedelja), ali sestre ipak ne puštaju ulaz kod pacijenata.

  2. Sofronije kaže:

    preporuke za postupanje – PREPORUKA NIJE OBAVEZUJUĆA !!! Opet prave cirkus od naroda !!!

OSTAVITE KOMENTAR

4 + = 10

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: