Dr Saša Dželebdžić imenovan za v.d. direktora Opšte bolnice

dr-sasa-dzelebdzic-imenovan-za-vd-direktora-opste-bolnice02.06

 

Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade doneta je odluka da se za vršioca dužnosti direktora  Opšte bolnice Subotica imenuje kardiolog u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dr Saša Dželebžić, saznaje portal subotica.com.

Dr Dželebdžić je nasledio dr Slobodana Puškara, koji je na ovoj radnoj poziciji bio od kraja 2016. godine i kome je istekao mandat istekao u oktobru 2021. godine.

Novi vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice je diplomirao 2006. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je sedam godina kasnije je položio specijalistički ispit iz Interne medicine, a 2016. i ispit iz uže specijalizacije – kardiologije. Od 2020. godine je na postdiplomskim doktorskim studijama na Fakultetu medicinskih nauka Univeziteta u Kragujevcu. U subotičkoj bolnici je zaposlen od  2011. godine na odeljenju InteroI-Kardiologija. Od 2017. je šef sale za kateterizaciju srca, a od 2018. pomoćnik direktora za internistički sektor.

 

vojvodjanski.comKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  jer i ovaj sa Tomom polagao ispite u Kragujevcu dok su cekali autobuse????
  I sta kaze onaj pametnjakovic guraju Ormaia upesto velesvetskog strucnjaka Puskara…bravo sendvic i dve crvene za gospodina

 2. Pepa kaže:

  Svaka cast. Ali ja sam ipak da direktor bude strucno lice za vodjenje bolnice, a lekar da bude lekar. Zasto bi doktori bili direktori? Zasto da izgubimo dobre lekare zbog direktorskog mesta? Da li je lekar ucio kako se vodi bolnica ili je ucio i polozio zakletvu da spasava ljude?
  Nadam se samo iskreno da se nece vratiti glavna sestra Ljilja jer onda je sve po starom.
  Neka se malo ispitaju i sestrice koje dolaze sa strane gde zive i zasto im se isplacuje putni trosak tj zasto im se placa stan. Pa onda neka i Subotickim sestramA placaju stan.

 3. zig zigi kaže:

  Jos jedan suboticanin, bravo.
  Aaaaa ipak nije…
  Imam osecaj da suboticane namerno nece da postave na visoke pozicije.
  Samo beogradjani, crnogorci i bosanci. Svi pismeni i obrazovni, dr, mr, sega mega fakulteti do zadnjeg…..

 4. Croat kaže:

  Ne znam ga ni ko lekara ni ko coveka al drago mi je da nije menadzer sa nekog privatnog fakulteta iz neke tri..ine

 5. Trovach kaže:

  @Anonimni…Prva rec i visok nivo polupismenosti.

 6. A jaoj kaže:

  Svaka čast na izboru. Stručnjak u svojoj oblasti, nadam se da će se snaći na novoj funkciji.

 7. Miro kaže:

  Nekad je u gimnaziji predavala srpski Svetlana Dzelebdzic,kasnije Svilenkovic iz Beograda.Muz joj je bio vojni stomatolog i vratili su se u Beograd.Ne znam ima li ovaj lekar kakve veze s prof.Dzelebdzic?Ako neko nesto o ovome zna nek napise.

 8. 024 kaže:

  U njemu vidimo znanje i volju da vodi bolnicu i da je podigne na viši nivo. Srećno u daljem radu.

 9. Anonimni kaže:

  @ Trovach
  znaci to ti je najjaci argument protiv mojeg komentara!! Bravo! Sendvic i dve crvene za gospodina!

 10. Andjelija kaže:

  Bravo…

 11. Srećko kaže:

  zig zigi
  Pre nego što napišeš komentar, treba da se informišeš.
  Dr Dželebdžić, nije ni Crnogorac ni Bosanac ni Beograđanin, i završio je državni fakultet, sa prosekom iznad 9.

 12. Srećko kaže:

  Gore neko spomenu, kako direktor mora biti samo Crnogorac, Bosanac ili Beograđanin. E pa, pre nego što napišete komentar, informišite se.
  Dr Dželebdžić nije ni jedno od to troje, i nije završio privatni fakultet već državni sa prosekom ocena iznad 9.

 13. Pepa kaže:

  @024
  Pa kako vidimo da ima znanja i volju?
  Znanja sigurno ima u medicini, ali da vodi bolnicu i da zapostavi svoju struku ipak nije uredu ili obrnuto da zapostavi bolnicu.
  Pa on je samo covek, nemoze dva posla raditi.

 14. Glupost kaže:

  Zašto mora direktor bolnice da bude doktor…zar nije prirodno da na čelu ovakvih ustanova bude menadžer (ekonomista,pravnik)..rukovodilac je organizaciono pitanje…a ne usko stručno…načelnik odeljenja u bolnici mora biti stručno lice (doktor) i to naj bolji…ali pošto kod nas caruje sujeta…i svako za sebe misli da je naj bolji…pa raznim spletkama i nameštaljkama sapliće svog kolegu…tako je kako je…a uz pomoć partije svako svoje…stigosmo do poda…

 15. Rajna kaže:

  Bravo .pravi lekar specijalista na pravom mestu.sve čestitke.sada napred.

 16. BO kaže:

  Zaposleni u ustanovi OB Subotica još nemaju formalnu informaciju (pismenu ili putem službene elektronske korespodencije) !

  Sve informacije imaju sa portala ili sa hodnika … toliko o dubini i značaju promena u ovoj ustanovi

 17. R kaže:

  Mnogo mi je drago sto je tako dobar lekar i dobar covek izabran za direktora bolnice.Mislim da lekar mora biti direktor bolnice.Niko drugi nije bolje upucen od samih lekara u sustinu problema,e sad njegov pomocnik, to vec mozda moze biti iz neke druge branse.Pozdrav za novog direktora i puno,puno snage i srece da dovede u red bolnicu.

 18. Nevaljali kaže:

  I begradski fakultet moze da se kupi odavno se zna

 19. Jadranka Pesic kaže:

  Cestitam I puno uspeha u fallen radu

 20. Croat kaže:

  Glupost, zasto? Pa da bi znao upravljati sa necim moras da poznajes proces. Ne kazem da moras da budes vrhunski specijalista ali moras da razumes sta je vazno , gde treba da popustis a gde da stezes. Ne moze neki seljos koji je preko partije il para zavrsio menadzment u pazaru da razume zasto je bitna recimo cistoca a on ne pere ruke posle nuzde. To mora da bude osoba sa duzim iskustvom u zdravstvu, lekar prije svega a idealno da ima i neki vanstudijski kurs iz menadzmenta u zdravstvu. Eno bio direktor eps a vlasnik pecenjare pa zavrsismo sa uvozom struje zimus.

 21. Lokal kaže:

  Glavna poenta je predstojeca rekonstrukcija bolnice, javne nabavke, sada ce se narodni poslanik(hercegovac) preko direktora ‘ugradjivati’

 22. OMG kaže:

  @ Pepa
  Ne brinite već su izdali nalog zdravstvenim radnicima na koga treba glasati za to mesto.

 23. DJOLE kaže:

  Dr. Dželebdžić je iz Srbije iz Nove Varoši a fakultet je završio u Beogradu da bi počeo da radi u ambulantI u Banatskom Arandjelovu koja pripada Domu zdravlja Novi Kneževac. U Kneževcu je bio izuzetan dijagnostičar na ultrazvuku a i lekar. Specijalizaciju je dobio od Doma zdravlja Novi Kneževac za specijalistu interne medicine . Odlazeći u Subotičku bolnicu da odradjuje specijalizaciju neko ga ja zapazio da je dobar stručnjak i preveo ga je u vašu bolnicu .

OSTAVITE KOMENTAR

+ 67 = 68

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: