Dragi ostani

„Dragi ostani !” – čulo se skandiranje sa severne tribine posle završetka subotnje utakmice protiv Rada.

 

Zašto nam je Kanatlarovski Dragan Dragi drag, pokazuju brojke i igra Spartaka od kada je ovaj fudbalski stručnjak uzeo dirigentsku palicu.

 

Posle nesigurnog početka sezone i sumornih slutnji o borbi za opstanak, Plavi su na svom bunjištu nanizali šest pobeda i jedan nerešen rezultat u prvenstvu i kupu, što ne mogu da se pohvale ni Zvezda ni Partizan.

 

Primetili su to i na Marakani i počeli da kombinuju. Slovencu se klima stolica i sada su glavni kandidati Rajevac i Kanatlarovski. Da li će doći do rokade, još je neizvesno. U Spartaku kažu da neće praviti smetnje makedonskom treneru ako mu se ukaže šansa da sedne na klupu Crvene zvezde.

sp-bratic-i-kanatlarovskiKOMENTARI

 1. roki kaže:

  Zvezdi ne moze niko da pomogne, ni Kapelo im ne bi bio spas. Njima nije problem trener, problemi su mnogo veci. Nema od Zvezde nista vise….polako ce da ide na dno sto vise vreme bude odmicalo. 

 2. ganci kaže:

  kako mogu da dovode igrace,trenere…a duzni 55 milona evara?
  hajduk iz kule se ugasio zbog duga od milion maraka a zvezda i partizan duzni skoro 100 miliona i dalje dovode,odvode,prodaju,muljaju,sve se oko njih vrti.
  ostani dragi u spartaku,bolje i 1000e mesecno u dzepu,nego 5000 na papiru

 3. zorandjala kaže:

  mislim da netreba brinuti zbog statusa zvezde i partizana. nego stvoriti uslove dragom da radi u miru ,da mu se niko nemesa u posao sto je najteze jer kada su rezultati losi onda su svi daleko i nisu krivi za razliku kada imas dobre rezultate onda su svi tu i imaju svoj udeo u uspehu. treba pre svega obezbediti mir.rezultat ce doci sam po sebi.

OSTAVITE KOMENTAR