Drama u Subotici i avion premijera Bugarske

Bugarski premijer Bojko Borisov poslao je vladin avion po karatistu Todora Subeva, teško povređenog tokom takmičenja u Subotici.

todor s

Bugarski premijer Bojko Borisov poslao je vladin avion “spartan” u Beograd, po bugarskog karatistu Todora Subeva koji je povređen tokom takmičenja u Subotici.

Kako prenosi BTA pisanje lista Standart, Subev (24) je zadobio ozbiljnu povredu glave tokom borbe sa 30 kilograma težim rivalom iz Rumunije.

Neki bugarski mediji preneli su da je Subev imao izliv krvi u mozak.

Subev je prevezen u lokalnu bolnicu, a zatim u Beograd.

Bugarski avion, kojim je Subev prevezen u Bugarsku, stigao je u Srbiju sa lekarskom ekipom Vojno-medicinske akademije (MMA) iz Sofije.

On je sada u svesnom i stabilnom stanju i život mu nije ugrožen, navodi BTA.

 

TanjugKOMENTARI

  1. Cicko kaže:

    U kakvom je to takmicenju dozvoljeno boriti se sa nekim ko je 30kg tezi od tebe? To ne da je van kategorije, nego ludilo! Zasto su morali da ga voze za Bugarsku, zar nije mogao biti zbrinut na VMA u Beogradu? Zasto ovoga nema u ostalim medijima? Sta je ovo??!!!

  2. Lenin kaže:

    Nikada nisam skontao,a i smatram da nije sport gde se takmičari vošte jedan drugog u tintaru.Nije mi jasno šta je u tome lepo kada nekome pukne arkada,slomi se surla ili dobije jedan grejt aperkat po blebetalu,pa će mesecima da jede tečno kroz cevčicu.Atletika je majka sporta,sve ostalo je zavrzlama.

OSTAVITE KOMENTAR