Drogu sakrili u kutijama mlevenog keksa

Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjeni su ekstazi, spid i marihuana sakriveni u kutijama mlevenog keksa, saopštila je uprava carina.

Carinici su u kutijama mlevenog keksa pronašli dve plastične kese sa 753 tablete ekstazija, dok je u kesici u kojoj se nalazilo 60 grama praškaste materije nalik na spid bilo zapakovano još i 49 kesica sa oko 70 grama marihuane.

Carina Horgos

Droga je otkrivena u automobilu “Alfa Romeo” nemačkih registarskih oznaka, kojim su dva sredovečna srpska državljanina putovala iz Nemačke u pratnji dve mlade Romkinje.

Tokom ličnog pretresa putnika nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je droga otkrivena tokom detaljnog pregleda automobila koji je usledio.

Naime, u suvozačevom koferu nalazile su se i dve kutije mlevenog keksa u kojima su bile sakrivene plastične kesice pune ekstazija, spida i marihuane.

Iako se radi o manjoj količini droge, iskusni carinici potvrđuju da su takve količine još teže za otkrivanje, jer ih je lakše sakriti, a posebno kada se za mesto skrivanja odabere neko krajnje neuobičajeno mesto poput kutija sa mlevenim keksom.

Zajedničkom akcijom carine i policije na graničnom prelazu Horgoš, 1. juna 2017. godine sprečen je još jedan pokušaj unosa narkotika u Srbiju.

 

TanjugKOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    Hehe ne može uvozna roba na Exit

  2. Mleveno obrazovanje kaže:

    U kutijama je bio mleveni mozak blesavog prevodioca. Radi se dva pakovanja obicne prezle za pohovanje mesa. Mleveni Keks Da li to uopste negde postoji?

OSTAVITE KOMENTAR