Državljanin Srbije zakopavo žive ljude u Mađarskoj

Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin – žive zakopao nekoliko ljudi, javila je danas Mađarska državna televizija – MTV.

Zločin se dogodio u šumi ade Čepel, u južnom predgrađu Budimpešte, a istražni organi su na naznačenom mestu pronašli tri sveža leša i još tri ljudske lobanje, zakopane nekoliko meseci ranije.

.
Kako se navodi, monstruozno krivično delo otkrila je jedna od žrtava, mladić poreklom iz Rumunije, koji je uspeo da se iskopa iz rupe, ode do kuće i obavesti policiju.

.

Prema njegovim rečima, osumnjičenog, koji je u međuvremenu priznao krivicu, poznavala je cela porodica. Povremeno je dolazio, tražio manje sume novca na zajam i uredno ga vraćao, verovatno kako bi zadobio njihovo poverenje.

.
Prema navodima medija, tog dana Srbin je pozvao rumunskog poznanika do popiju pivo kod jednog bračnog para beskućnika dublje u šumi, a posle nekoliko ispijenih flaša sve troje su napali mladića, vezali mu ruke na ledjima i bacili ga u unapred iskopanu rupu.  Napadači su mu u međuvremenu uzeli bankarsku karticu i prisilili ga da oda pin kod, ali ih ni to nije sprečilo da počine zločin.

.
Mladić je nekako uspeo da se sam iskopa, zatim sukobi s tu ostavljenim psom kao stražarom, a onda odjurio u obližnju kuću. Usput je od nekolicine prolaznika zatražio mobilni telefon da javi policiji, ali niko, onako okrvavljenom i blatnjavom, nije želeo da mu pozajmi.

.
Masovna grobnica upućuje na zaključak da je ista metoda korišćena u više navrata. Istraga je u toku.

.

Izvor: BlicKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Državljanin Srbije? Zanimljivo, nikada nisam čuo da se ovaj izraz koristi u sledećem kontekstu:
  državljanin Srbije, Novak Đoković.

 2. Anonimni kaže:

  Zna li mu identitet?

 3. djomla kaže:

  Iako su pojedini mađarski mediji javili da je osumnjičeni za monstruozan zločin Srbin, u nešem konzulatu u Budimpešti saznajemo da uhapšeni nije ni Srbin, ni državljanin Srbije.
  .
  – Od mađarske policije dobili smo informaciju da osumnjičeni nije naš državljanin, ni Srbin, kao i da je ambasada zemlje čiji je državljanin obaveštena o slučaju i njegovom hapšenju. Nisu želeli da nam saopšte čiji je državljanin – kaži u našem konzulatu. 

  Pojedine nezvanične informacije kazuju da je osumnjičeni Makedonac.
  .
  Izvor: Blic

 4. nebojsac kaže:

  @djomla, znaci ipak jeste Srbin. Samo sa govornom manom xD

 5. jasmina kaže:

  Negde sam cula da je policija saopstila da je Makedonac. Ali….ko zna

 6. boki kaže:

  prvo su na sva zvona zvonili da je SRBIN,a kasnije neće da objave iz koje je zemlje. BEZOBRAZLUK.

 7. Vodovodar kaže:

  Nije on iz Srbije, nije ni iz Makedonije, nije ni iz Mađarske ! On je UBICA. Valjda je to  relevantan popdatak u ovom trenutku. Nije  ubica zato što je iz Srbije, Makedonije, Mađarske , valjkda postoji neki drugi uzrok što je ubijao na najsuroviji način.
  Licitacija  sa njegovim držasvljanstvom je samo svedočanstvo o iskrivljenoj svesti, merilima i vrednosnom sistemu ljudi  kojima je  najvažnije odakle je. Neka neko napiše kako se zove i  identifikacija njegovog zavičaja je  za tren gotova.

 8. Hanibal Lektor kaže:

  Ovako kako su mađarski mediji objavilii (pazite na konstrukciju prve rečenice, subjekat je građanin Srbije pa onda zločin!), akcenat na ovoj vesti je da je dotični ili Srbin ili građanin Srbije. Iako je kasnije to demantovano, kod mnogih Mađara je ta činjenica ostala upamćena. Još jedan primer neobjektivnog, ostrašćenog  i pretencioznog novinarstva. Pitam se samo čemu ovo i ko od toga ima korisni. Ja kao građanin ove zemlje sigurno ne.

 9. lena kaže:

  Identite jednog od osumnjičenih da je počinio svirepa ubistva u Mađarskoj je poznat, ali mu je sporno državljanstvo. Kako je javila mađarska agencija MTI  prvo se mislilo da je Srbin, pa Makedonac, a prema najnovijim informacijama reč je o Mađaru iz Vojvodine koji ima makedonsko državljanstvo. Konzulat Srbije u Budimpešti je, pozivajući se na policijske izvore, demantovao da se radi o srpskom državljaninu, ali je i poslanstvo Makedonije u glavnom gradu Mađarske navelo u saopštenju da počinitelj teškog krivičnog dela nije Makedonac.
  Obdukcija je u toku i kada se dobiju rezultati znaće se tek da li su žrtve žive zakopane, kada se ubistvo dogodilo i eventualno nađu neki tragovi počinitelja. Istraga je u toku.
   
   

 10. jasmina kaže:

  E pa sada mi vec idu na zivce. Tacno je da u pocetku nije bilo bitno drzavljansvo vec zlocin, ali sada je vec ispalo bitno i drzavljanstvo. Sta im je tesko da kazu ko je posto je svim pomenutim drzavama bilo bitno da sto pre operu ruke od njega? Rekli su da je ambasada te drzave u Madjarskoj obavestena. Nasa i Makedonska ambasada su dali saopstenje da oni nisu obavesteni. 


 11. Lovac kaže:

  Ajde promeniten ova naslov i sadrzaj, pa sad su vec i madjari priznali da je tipus madjar !!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

82 + = 84

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: