DS: hoće li se odbornici SVMa odreći dela primanja za jul?

Nakon što je SVM izjavio kako odbornici te stranke ne planiraju da učestvuje na sednici gradskog parlamenta u četvrtak i nakon protivljenja da se grad zaduži za 114 miliona dinara i da se u ovom trenutku formira MZ Mišićevo, stiglo je i saopštenje DSa u kome se navodi da odbornici te stranke, za razliku od kolega iz SVMa, ne smatraju da je neobično što lokalna samouprava i gradski parlament normalno rade i tokom jula. Takođe u DSu ne vide ništa loše ni u činjenici da će se odluka o formiranju Mesne zajednice Mišićevo baš sada naći pred gradskim parlamentom.

 

DS u svom saopštenju takođe navodi da izjava da odbornici Saveza vojvođanskih Mađara neće prisustvovati narednoj sednici Skupštine Grada Subotica jer nisu tu, govori sama za sebe. Predstavnik bilo koje politički i društveno odgovorne stranke to ne bi izgovorio čak ni pod uticajem aktulenih letnjih vrućina. Gospodin Jene Maglai, valjda nastojeći da uozbilji izgovor za još jedna pokušaj opstrukcije rada lokalnog parlamenta, ovakav stav dovodi do apsurda priznavajući da se Savez vojvođanskih Mađara slaže sa predlogom Studije za gradski i prigradski saobraćaj, koja će biti na dnevnom redu naredne gradske skupštine!

 

„Istina, više bi im odgovaralo da se o tome raspravljalo u proleće jer su koferi za letnji odmor sada puni, ali generalno nemaju ništa protiv. Zato na zluradost gospodina Maglaija o troškovima neminovnih izbora za Skupštinu Mesne zajednice Mišićevo, ma kada ona bila formirana, odgovaramo pitanjem – hoće li se odbornici Saveza vojvođanskih Mađara odreći bar dela primanja za jul ako ne budu učestvovali u radu naredne sednice lokalnog parlamenta?“KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

65 + = 68

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: