DS: „Reflektori na stadionu – niz neuspeha gradske vlasti“

Pre više od dve godine, kada je prekomponovana većina u gradskoj skupštini i izabrana nova gradska vlast, najavljeno je da će Gradski stadion konačno dobiti reflektore.

Stadion-Subotica-noc-6
Postavljanje reflektora je jedan od uslova za održavanje mečeva Prve fudbalske lige. Reflektore je donirao Fudbalski Savez Srbije, jedina obaveza gradskih vlasti je bila da se izgrade noseći stubovi.

Međutim, započeti radovi na izgradnji stubova i postavljanju reflektora obustavljeni su jer projektovani i izgrađeni temelji ne mogu izdržati opterećenje.

Niz promašaja i neuspeha ove gradske vlasti dostigao je tragikomične razmere: Kružni tokovi bez pristupnih trotoara i biciklističkih staza, popločanje trotoara oko Gradske kuće oštećenim betonskim kockama umesto projektovanim granitom, zastoji u realizaciji projekta rekonstrukcije pozorišta, zaboravljena ruinirana Zelena fontana, plaćanje Republici 6 miliona evra za naše kasarne i besmislenu kupovinu Doma vojske, itd.

S obzirom na dosadašnje rezultate teško da se u realizaciji projekta osvetljavanja Gradskog stadiona mogao očekivati drugačiji ishod.

Bez reflektora FK „Spartak“ neće imati uslove da igra prvoligaške mečeve. Ali zar je moguće očekivati drugačiji rezultat gradske vlasti koja nema vizije, kompetencije i umeća ni za drugu ligu.

Informativna služba GrO DSKOMENTARI

 1. pista kaže:

  gresite gospodo… Spartak ce igrati prvoligaske utakmice, ali nece Superligaske… da klub ima Celzijeve reflektore ni to nam nece pomoci u opstanku medju najboljima….

 2. Djuka kaže:

  serem vam se u reflektore.
  bolje popravite atletsku stazu da deca imaju gde da treniraju.

 3. Tetreb kaže:

  DS vratite se na vlast na svim nivoima! Vi ste barem svoj posao radili kako treba i ziveli smo koliko toliko bolje!

 4. srbin kaže:

  nisam clan ni jedne stranke.
  ali se jako dobro secam vremena kad su madjari 90 ih vladali suboticom kolko su je unazadili.sport nam je bio u ocajnom stanju,razbacivali su se parama,gradili megalomanski bazen u dudovoj sumi koji jos uvek nije zavrsen,uradili plavu fontanu kako bih spasili keramicare u madjarskoj i ko zna sta sve jos nisu zajebali.kada su konacno pre dve godine,ponovo dosli na vlast,jene maglai se nije skidao sa televizije,prozivajuci predhodnu vlast kako su se razmecali parama i kako su sve radili ne strucno i ne legalno,svaki dan se vrteo po tv-u.

  kolko god da su oni pre njega,ne strucno i ne legalno nesto radili,bolje su uradili i vise od svih madjara zajedno.
  a njega u poslednjih godinu dana ako sam video dva puta na bilo kojoj subotickoj televiziji je mnogo.

  a sto se ne hvali i ne kaze,sta smo njemu izgradili cim je dosao na vlast?
  JA licno sam izvodio radove u njegovom dvoristu,na njegovom placu u njegovoj kuci,svaki dan od 6 do 19h
  za 3 meseca kolko sam tamo radio,dobio sam 2 puta sikter kafu na mdjarski nacin i kad smo zavrsili prvu fazu poslova dobili smo domace kiflice,svakom po 2 da se ne prejedemo.
  ako treba mogu da postavim ovde i slike,sta se sve radilo,gradilo…..ne znam otkud od jednom tolko para?!

 5. JAPAJA kaže:

  Samo da podsetim ove zute larmadzije i ove sto kao cekaju da se zuti vrate jer kako kazu med i mleko bilo za njihovu vladavinu. Ovi reflektori su tema jos od 2010-te godine i svake godine je odlagana. Dakle ova vlast nema veze sa time.
  Sto jedan zutac rece ovaj internet treba zapaliti jer ni slagati ne mozes cestito.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 44 = 48

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: