DSS: Lider LDP-a prečesto diskriminiše druge

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Subotici smatra da je jučerašnje saopštenje Gradskog odbora LDP-a nastavak prljave kampanje koju ova stranka već deceniju unazad vodi na svim nivoima vlasti, a u kojoj nikako ne može, a da ne napadne Demokratsku stranku Srbije samo zato što ima suprotne stavove.

Slika

DSS nema potrebu da odgovori na pitanje u vezi izgradnje pozorišta, zatvorenog bazena, gradskog prečistača i na još više desetina započetih investicija u gradu, jer za deset meseci koliko učestvuje u vlasti ne može da reši višegodišnje nagomilane probleme u gradu. Ali Demokratska stranka Srbije ima potrebu da podseti javnost da je LDP najmanje kompetentna da traži odgovornost, jer njen lider Čedomir Jovanović nikada do sada ni za jedan svoj nezakonit i nemoralan postupak nije snosio odgovornost.

Deklarativni prvoborac i veliki zaštitnik ljudskih prava i demokratije do sada se više puta oglušio o Zakon. Lider LDP-a prečesto diskriminiše druge i ekstremno je netolerantan, a nisu mu strane ni rasističke i diskriminatorske izjave, govor mržnje, omalovažavanje hendikepiranih i širenje predrasuda.

Nakon dužeg vremena GO LDP u Subotici ponovo se bezrazložno oglasio, ovoga puta samo da bi podsetio građane da još uvek postoji na lokalu, jer su nas u protekom periodu jedino neodmerene izjave njihovog lidera podsećale na to.

LDP sve viši liči na ekstremističku partiju, agresivnu i netolerantnu, čiji lider iz vile na Dedinju drži moralne pridike svima, arogantno i s visine. Ipak, iz navoda bivših saradnika i po utisku koji ostavlja, on je poslednji koji može da govori o moralu i traži nečiju odgovornost, navodi se u saopštenju G.O. DSS-a.KOMENTARI

  1. PERA kaže:

    EKSPRESNO VISOKOOBRAZOVANI FUNKCIONERI DSS ZA DESET MESECI NE MOGU DA RESE ZAPOCETE INVESTICIJE U GRADU, ALI ZATO MOGU VEOMA BRZO DA POSTAVE DIREKTORE JAVNIH PREDUZECA,UPRAVNI ODBORA ITD…

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: