DSS: Lider LDP-a prečesto diskriminiše druge

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Subotici smatra da je jučerašnje saopštenje Gradskog odbora LDP-a nastavak prljave kampanje koju ova stranka već deceniju unazad vodi na svim nivoima vlasti, a u kojoj nikako ne može, a da ne napadne Demokratsku stranku Srbije samo zato što ima suprotne stavove.

Slika

DSS nema potrebu da odgovori na pitanje u vezi izgradnje pozorišta, zatvorenog bazena, gradskog prečistača i na još više desetina započetih investicija u gradu, jer za deset meseci koliko učestvuje u vlasti ne može da reši višegodišnje nagomilane probleme u gradu. Ali Demokratska stranka Srbije ima potrebu da podseti javnost da je LDP najmanje kompetentna da traži odgovornost, jer njen lider Čedomir Jovanović nikada do sada ni za jedan svoj nezakonit i nemoralan postupak nije snosio odgovornost.

Deklarativni prvoborac i veliki zaštitnik ljudskih prava i demokratije do sada se više puta oglušio o Zakon. Lider LDP-a prečesto diskriminiše druge i ekstremno je netolerantan, a nisu mu strane ni rasističke i diskriminatorske izjave, govor mržnje, omalovažavanje hendikepiranih i širenje predrasuda.

Nakon dužeg vremena GO LDP u Subotici ponovo se bezrazložno oglasio, ovoga puta samo da bi podsetio građane da još uvek postoji na lokalu, jer su nas u protekom periodu jedino neodmerene izjave njihovog lidera podsećale na to.

LDP sve viši liči na ekstremističku partiju, agresivnu i netolerantnu, čiji lider iz vile na Dedinju drži moralne pridike svima, arogantno i s visine. Ipak, iz navoda bivših saradnika i po utisku koji ostavlja, on je poslednji koji može da govori o moralu i traži nečiju odgovornost, navodi se u saopštenju G.O. DSS-a.KOMENTARI

  1. PERA kaže:

    EKSPRESNO VISOKOOBRAZOVANI FUNKCIONERI DSS ZA DESET MESECI NE MOGU DA RESE ZAPOCETE INVESTICIJE U GRADU, ALI ZATO MOGU VEOMA BRZO DA POSTAVE DIREKTORE JAVNIH PREDUZECA,UPRAVNI ODBORA ITD…

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: