Dudi co i u Bačkoj Topoli

Renomirana subotička firma Dudi Co uskoro otvara svoj osmi maloprodajni objekat na oko 200 m2 prodajnog prostora, ovoga puta u samom centru Bačke Topole (Glavna ulicabr. 32), saopštavaju iz ove kompanije.

Dudy-co

Kao i u ostalim radnjama Dudi Co, i u novoj radnji će se naći u ponudi veliki broj raznih aparata za domaćinstvo – od bele i ugradne tehnike, preko najnovijih IT uređaja – laptopova, tablet i desktop računara, audio i video uređaja najmodernije generacije, pa sve do malih kućnih aparata širokih namena i upotreba.Kao što već možemo da očekujemo, Dudi Co i ovoga puta sprema proslavu otvaranja nove radnje u Bačkoj Topoli koju prate mnogobrojni popusti i dani velikih sniženja cena, te će tako obradovati sve Toopolčane, ali i žitelje okolnih mesta koji su zainteresovani za kupovinu ove robe, nesvakidašnjom ponudom cena!

 

Preduzeće Dudi Co je osnovano 1996. godine, sa sedištem u Subotici i jedno je od vodećih domaćih preduzeća u oblasti uvoza i trgovine audio-video i kompjuterskim medijima i priborom i kozmetikom za računarsku i audio-video opremu. Isključivi je zastupnik je više renomiranih svetskih brendova u Srbiji kao što su Maxell, T'nB, Heitech, a u njihovoj ponudi se nalaze i najznačajniji brendovi aparata za domaćinstvo: Beko, Gorenje,Whirpool, Končar, Bira, Elin, Vivax, Samsung, Sony, Toshiba, Asus, Colossus, Fox, LG, HP, Lenovo, GoClever, Genius, Tenda, Tefal, Bauer, Clatronic, Rowenta, Moulinex, Orion, Midea, Crypton…

 

Sedište preduzeća se nalazi u Subotici pored još tri prodajna objekta među kojima je i velika Robna kuća tehnike na Segedinskom putu. Od 2002 godine preduzeće ima poslovnicu i u Beogradu, a otvorene su radnje i u Senti, Kanjiži i Adi. Pored radnje u Bačkoj Topoli, firma Dudi Co planira dalje otvaranje maloprodajnih objekata i povećanje broja zadovoljnih kupaca, ne samo na teritoriji Vojvodine već i mnogo šire, putem internet prodaje tj. web shop-a (www.dudico.com) na kojem se zainteresovani mogu informisati o kompletnom asortimanu u ponudi ali i kupovati iz svoje kuće.

Dudi - BTKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR