Dudi Co – velika rasprodaja, velika investicija i nova zapošljavanja!

Do petka 13. svi kupci i ljubitelji tehnike imaju jedinstvenu priliku da na velikoj rasprodaji asortimana Dudi Co Robne kuće tehnike koja je organizovana u ovom objektu i ispred njega zbog   zatvaranja radi renoviranja, kupe tehniku po najpovoljnijim cenama. O konkretnim sniženjima se može informisati isključivo na licu mesta.

Iako na prvi pogled izgleda kao da je ova renomirana subotička kompanija rešila da zatvori svoj najveći objekat, iz Dudi Co menadžmenta su nas informisali da je zatvaranje samo privremeno radi unapređenja i proširenja poslovanja, kao i da je pred njima veliki korak ka napred, koje je Dudi Co tim više nego spreman da izvede!

“Pošto u ponedeljak 16. jula počinjemo sa građevinskim radovima, do petka se nadamo da ćemo rasprodati većinu robe kako bi u subotu u potpunosti ispraznili objekat, i kako bismo sa radovima na renoviranju otpočeli u predviđeno vreme. Radovi na Robnoj kući tehnike na Segedinskom putu će trajati tri meseca i za to vreme naši kupci će i dalje moći da kupuju u montažnom objektu koji se nalazi ispred sadašnjeg objekta, i u desnom delu zgrade na srednjem i gornjem spratu dok sa radovima ne pređemo i u taj deo objekta. Trudićemo se, kao i uvek, da našim kupcima budemo na raspolaganju sa što većim asortimanom i što ćešćim akcijama. Od druge polovine oktobra, svi naši kupci, ali i svi posetioci Subotice imaće novo, moderno mesto za kupovinu tehnike sa mnogim novim sadržajima koji će doprineti jedinstvenom ugođaju kupovine jedne savremene urbane sredine” – rekli su nam u menadžmentu kompanije Dudi Co.  “Nama je kupac uvek na prvom mestu, jer zahvaljujući njemu i postojimo i to je razlog ove nove investicije. Želimo da našu uslugu podignemo na najviši mogući nivo, a ponudu proširimo tako da zadovoljimo i najzahtevnije kupce, što će nam novi koncept i novi prodajni objekat koji će se proširiti na 1500 m2 i omogućiti”

O kakvim je sadržajima reč, još uvek ne znamo, ali znamo da, kada je reč o inovaciji, Dudi Co je uvek među prvima u našem regionu.

Dudi Co kompanija takođe najavljuje da će zapošljavati još ljudi u svom timu i da svi zainteresovani mogu da se jave na email: poslovi@dudico.com.  “Biće nam potrebni prvenstveno trgovci (prednost će imati kandidati sa ozbiljnijim iskustvom, posebno u oblasti tehnike), ali otvoreni smo da saslušamo i  sve one koji sebe smatraju profesionalcima i imaju sposobnosti i znanja da doprinesu našem timu, bilo da se bave prodajom, nabavkom, marketingom, online  marketingom, menadžmentom i sl.”.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR