Znači istina je, ženi se!

Šta se radi na subotičkoj estradi? Na žalost brojnih tinejdžerki i šiparica , popularni pevač Dušan Svilar je već rešio da se ženi, iako mu je tek 21 godina. On i njegova devojka Andrea su odlučili da stanu na ludi kamen.

– Da, ženim se – rekao je pevač kratko, za jedan naš bulevarski list.

 

– Ona je iz Sarajeva, upoznali smo se slučajno. Odmah smo se dopali jedno drugom i to je to.

 

Pevač je u isto vreme izjavio i da još uvek ne nameravaju da žive zajedno, ali da ništa nije nemoguće. A da su stvarno zaljubljeni, svedoči i to da ćemo uskoro imati još jednu zvezdu „Granda“ u braku.

 

Zaljubljeni par se ovog leta odmarao na grčkom ostrvu Zakintos, gde su očigledno učvrstili svoju ljubav. Verovatno su topla morska voda, čiste peščane plaže, bujna vegetacija, sunčevi zraci i ostale lepote ovog letovališta odgovorne za važnu odluku u životu ovih mladih. Podsećanja radi, Svilara ćemo uskoro gledati u emisiji „Šou snova“, tako da pored prilike da nekome pomogne, može i da vežba korake za prvi svadbeni ples sa budućom nevestom.

– Izvinite, jel ovde stanuje Dušan ?


– Više ne .

 

– Znači istina je, ženi se !


Svilar se prvi put javno pojavio sa devojkom na snimanju jedne televizijske emisije. On je tada izjavio da nema nameru da je skriva od javnosti i da je prvi put ozbiljno zaljubljen. Odmah su krenule priče da je Andrea američkog porekla, što je Dušan demantovao.KOMENTARI

  1. Vukodav kaže:

    Na zalost?! haahaahahaha prosto ce da bude red devojaka u crnom zbog ovog hahahah strasno

OSTAVITE KOMENTAR

+ 79 = 82

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: