Dva dana zasedali odbornici

Prvo zasedanje ove godine lokalnog parlamenta završeno je danas oko 15 i 20 minuta!. U svome radu odbornici su bili neozbiljni, nisu znali kada se glasa o kojoj tačci i odugovlačili rad skupštine unedogled. Drugog dana zasedanja usvojeni su planovi i programi preduzeća Pogrebnog, Direkcija za izgradnju, Privredno tehnoloških parkova, Suboticatransa, Zavoda za urbanizam i Radio Subotice.
Odbornici Skupštine usvojili su bez rasprave ovogodišnji program poslovanja i novi Statut "Radio Subotice".

U svome planu Toplana je iznela da planira da poveća fiksni deo cene za isporučenu toplotnu energiju za 5,8 odsto, od 1. decembra ove godine. Korekcija varijabilnog dela cene zavisiće od rasta cena energenata, odnosno prirodnog gasa i mazuta, tokom ove godine.
Vodovod takođe planira povećanje cena za 5,8 odsti od 1. aprila, i to samo za fizička lica. Umesto 70,9 dinara po metru kubnom, cena čiste vode, odvodjenja i prečišćavanja otpadnih voda za korisnike u individualnom i kolektivnom stanovanja, od 1. aprila biće 75 dinara po metru kubnom.KOMENTARI

 1. Ekser kaže:

  Vi ste jedini pravi sajt u gradu i prolaze mi svi komentari. Da li biste mogli da otvoriite stranu gde bi mogli da ostavljamo komentare koje bismo zeleli na YUeko il Fotonino sajtu jer tamo brisu cim se ne hvali Vucinic i ekipa

 2. mile protiv tranzicije kaže:

  Ko je Vučinić? Neko bitan?

 3. Vlatko kaže:

  Vučinić je gubitnik odbačeni Dulićev pešak

 4. Gost kaže:

  @Ekser

  Tacno! Yueco i photonino su pod kontrolom Vucinica. Nino mora svaki dan da postavi bar jednu Vucinicevu sliku. Njega i onog Simovica iz G17 slika svaki dan.

 5. kiki kaže:

  ja sam komentarisala na yueco, i posle toga imala problem preko stranice subotica.rs. za ovo bi se u normalnoj drzavi krivicno odgovaralo. verujem da se vrsi stroga kontrola i sve se zna ko sta komentarise. cak mogu da zamislim i osvete.

 6. gorki kaže:

  Ovo jeste najobjektivniji sajt iako se osecam ugrozenim posto sam kritikovao osnivanje stranke seseljevog advokata odbrane i od tada mi samo dele minuse sve i da napisem da je nas grad najlepsi na svetu.Ajmo minusi… :p

 7. Zvezdana kaže:

  Meni je taj Simovic najgori najveci promasaj od svih strucnosti ispred politike a na fotonino ga stalno slikaju po gradu ide prica da on to placa 100 000 dinara iz budzeta mesecno a za Vucinica nisam cula koliko placa ali nije velika razlika sigurno.

 8. suboticki novinar kaže:

  Pinter nezavisan? On je dobio grdnu lovu za posumnjavanje. Njegov rasadnik pravi sadnice, preko kojih ce da opere silnu lovu.

 9. Zoran kaže:

  Simovic uzima veliku lovu na smestaju sportista procente a ako nema koristi ili ako nije crnogorska veza mozes daga zoves danima nikad a nikada nece da se javi. ali on tada kupuje medije i svi cute.

 10. Filip kaže:

  @Zvezdana

  100 000 nemoguce! To bi bio skandal. Treba da zovemo Brankicu.

 11. Gost kaže:

  Brankica bi se u Subotici naradila, do penzije ne bi obradila sve slucajeve.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: