Dve nove bazne stanice Telenora

Kompanija Telenor pustila je u rad dve nove bazne stanice u Subotici. Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u severoistočnom delu Subotice, Železničkom naselju, Bačkim vinogradima, Idi Jarašu i u okolini Ludoškog jezera.

 

telenor-blic_f– Komunikacija korisnika na ovim mestima će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva. Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara – navodi se u saopštenju.

 

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop.

 

Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.KOMENTARI

 1. Nebitno kaže:

  A kerčani se digli protiv postavljanja baznih stanica i modernizacije društva.

  Posle se ljudi ljute kada kažem da je ovo teška malograđanština koja dalje od "gradskog tornja" mrdnula nije! Njima je to centar univerzuma! Čak nisam siguran da subotičani znaju da je zemlja okrugla. Najverovatnije žive u zabludi da je ravna i da će idući prema izlazu iz Subotice pasti u rupu jer van Subotice ne postoji ništa više!

 2. damir kaže:

  ,,nebitni,, a kakvoj si ti tek zabludi,meni se cini da ti ni do Kera nisi stigao

   

 3. Anonimni kaže:

  e moj malogradjaninu pa ti ni ovo ne znas da koristis a kamoli da znas sta je bazna stanica stavi je kod sebe u dvoriste pa vidi kako je i sta to

OSTAVITE KOMENTAR