Dveri Subotica: Ko je odgovoran za još jedno izazivanje opšte opasnosti!

Najnovije iskliznuće voza sa cisternama koje se jutros desilo na ulazu u železničku stanicu u Subotici samo je još jedan u nizu akcidenata, koji nažalost postaju učestali. Cisterne su iskočile iz šina kod srednje Tehničke škole, popularni MEŠC. Na sreću učenika srednje škole ali i ostalih građana Subotice, nije došlo do izlivanja propana iz cisterni i njegovog paljenja.

Međutim, to je samo jedna srećna okolnost što prevrtanje nije imalo posledice po zdravlje i život  građana.

Očekujemo od policije, kao i od  nadležne inspekcije, da utvrde sve okolnosti koje su dovele do iskliznuća voza iz šina. Odgovorni za ovaj akcident moraju  da odgovaraju.

Ukoliko ovaj mali broj pruga koje se koriste, mogu da predstavljaju opasnost za građane i imovinu, tada je bolje preusmeriti transport prema drugim zaobilaznim mestima, do izgradnje nove pruge.

Bolje da se pruga ne koristi, do izgradnje nove pruge, ako postoji mogućnost novih nesreća.

Jer sigurnost i bezbednost građana mora biti na prvom mestu.

 

Dveri SuboticaKOMENTARI

 1. vlado sipcic kaže:

  Radenko… NIGDE te nema po pitanju izdaje Kosova!NEMA aktuelnije teme za vas iz dveri od kosovskog problema a TI se bakces i zamajavas narod sa nekim cisternama!!! Skreces temu na nevazne stvari!!Pomalo to liči na udbaske fazone!…………..(svi ste vi procitani ) , a svi ste izgleda na istom zadatku!NEMA REŠENJA bez Tarapane!! Videćmo uskoro kada se zagovna kako ces pricati!!

 2. Oki kaže:

  Hahhahha, „dveri“ brže bolje da se oglase sa pljuvačinom!
  Ako je istina što sam čuo nije u pitanju „propan“, već propilen!!!

 3. PETE ZORAN kaže:

  Ja živim blizu pruge Subotica Sombor…ova je pruga sad postala teretna pruga. TO KAD VIDITE KOLIKA JE KOPOZICIJA JA SE PITAM KAKO DIZELKA TO POTEGNE.PRELAZ PRUŽNI ČEKATE DOBRIH DESETAK MINUTA DA TA KOMPOZICIJA PROĐE…PRETERUJE SE I SIGURAN SAM DA NIKO NE VODI RAČUNA O PREOPTEREĆENOSTI VAGONA.

 4. Jeftin trik kaže:

  Javili ae oni koji bi srbiju prodali za 24 h

 5. Za nasu decu kaže:

  Kad ovo isklizava sa sina pri ovoj brzini nemogu a da nepomislim na brzinu od 200 na sad sta bi bilo-???

 6. Pomorac kaže:

  Pa naravno niko! Zato nam drzava izgleda kao pre 200 godina. Blato, voda, smece svugde, balkanska kultura na vrhuncu. Ja sam ove zime vec drugu gumu morao da menjam jer je ceo grad pun rupcina! Kako su ulice napravljene, stoji voda ni ne vidis da ispod povrsine je rupa 30 cm dubljine! I ko je odgovoran za to? Niko! 14.000 dinara samo ove zime za dve nove gume! Ovo ce ostati ovako sve dok cutimo i ne obesimo nekog za jaja ispred narodnog pozorista da pacovi iz gradske kuce mogu da vide sta ih ceka !
  Jbt svaka al SVAKA ulica je puna rupa!!!

 7. Jimi kaže:

  Treba postaviti radar jer je voz bio brz skoro postigao 20 km/h

 8. Cr H kaže:

  Kada naprednjaci grade infrastrukturu onda sve se može i ispadanje vlakova iz šina. Gdje bi vlak se zaustavio da je išao 150 na sat ? Vjerojatno kod ,guritoa , .

 9. Jefimija kaže:

  Cr H
  Pa sagradite vi Hrvati nesto onda pa da uporedimo… komentarisi desavanja zemlje ciji jezik forsiras, ne nasa.

 10. Trovach kaže:

  @vlado sipcic…Meni je Kosova vise preko glave. Svakodnevno o njemu vec vise od 40 godina, a ni pre nijsu stizale lepe vesti otuda. Ove cisterne su se ovde prevrnule i ovde mogle eksplodirati i tada niko nije razmisljao o je…om Kosovu.

 11. Megadeth kaže:

  Zašto se ovim ljotićevcima daje toliki publicitet na ovom sajtu? Ne prođe par dana a da oni nemaju nešto da nam poruče. Jeste li vi njihovo glasilo?

 12. De bil kaže:

  Jadnici u svom pafletu pišu: „… Bolje da se pruga ne koristi, do izgradnje nove pruge …“. Nisu ni svesni kakvu su glupost napisali …. Naviklo to da ništa ne radi već samo da baljezga! Da imate imalo mozga shvatili bi da nije čudo da dolazi do iskliznuća. Željeznica radi jer rade fabrike. Decenijama niko nije ulagao ni u fabrike ni u železnicu. Samo su upropaštavali … A vidi čuda – sad bi razni mrsimudi za sve da okrive ove koji nešto hoće da urade. Džaba se trudite gospodo Zve… pardon – Dveri

OSTAVITE KOMENTAR