Dveri Subotice: Vreme je za proteste protiv Vučićeve vlasti

Pozivamo sve građane Subotice  koji isto misle, da nam se priključe na završnom protestu u subotu, 16. aprila u 16 časova ispred Vlade Republike Srbije, a onda svi zajedno idemo da gostujemo na Dnevniku 2 na RTS u 19, 30 časova.

Ovako više ne može.

DVERI

Pod aktuelnom vlašću svi postajemo jeftina radna snaga i socijalni slučajevi. Svi zdravstveni i prosvetni radnici, svi policajci i vojnici, poniženisu. Svi penzioneri, zaposleni u javnom sektoru, bankarski klijenti – opljačkani su. Seljaci, poljoprivreda i selo su zaboravljeni. Radnici rade kod stranih gazdi za minimalac i bez ikakvih radničkih prava.

Nećemo više da živimo u medijskom mraku. Zato krećemo u marš za Beograd, marš slobode i pravde, marš za sve koji su socijalno i pravno ugroženi pod vlašću, marš u ime svih radnika i seljaka, marš u ime Srba sa Kosova i Metohije koji su ostavljeni namilost i nemilost šiptarske vlasti, marš za bolji život svih naših porodica.

Cilj našeg marša je RTS koji mora biti oslobođen. RTS svako veče mora da ima političku emisiju u kojoj će se sučeljavati mišljenja vlasti i opozicije na razne društvene i političke teme.

Pozivamo sve građane Subotice  koji isto misle, da nam se priključe na završnom protestu u subotu, 16. aprila u 16 časova ispred Vlade Republike Srbije, a onda svi zajedno idemo da gostujemo na Dnevniku 2 na RTS u 19, 30 časova.

 

Subotica dolazi da poseti RTS.

Vreme je za proteste protiv ove vlasti i za oslobođenje medija.

 

Informativna služba Gro Dveri Subotica

 

 

 KOMENTARI

 1. rax kaže:

  dveri su zaboravili da suboticani nemaju para za kartu do bg, cak ni kod lekara da odu. ovo je posao beograda i rest srbije, ne subotice.

 2. jasso kaže:

  Samo zato sto ih Vucic posle izbora nije uzeo u vlast,sad kao protestuju…

 3. Salamander kaže:

  Koje godine bi trebalo ovo da se desi…ili se već desilo?

 4. stormwatch kaže:

  Dragi Suboticani,

  Ne nasedajte molim vas na ove smesne izjave o kojekakvoj brizi za Suboticane i Srbiju.

  EMIGRACIJOM DO POBEDE!

 5. Radoslav kaže:

  Bas me interesuje koliko ce ih u bg biti. @Stormwatch Ja stvarno ne znam sta ti radis u toj Belgiji. Koliko bremena imas da visis po SU portalima, reklo bi se da primas socijalnu pomoc i ne radis nista.

 6. Natakote Nakitu kaže:

  @Radoslav
  E, pa baš će valjda tebi stormwatch da kaže šta radi tamo u Belgiji.
  To samo mali broj ljudi može što on tamo radi, ja znam, ali da ti neke detalje oda, samo bi ti rasplamsao fantaziju.
  I dao bi ideje drugima.

 7. ćira kaže:

  Ovo moze da napise ko god zeli bez imena bez prezimena…niti su parlamentarna stranka u Subotici niti se igde moze saznati ko predstavlja Dveri u Subotici.Dakle ovo moze kome je god dosadno da napise a objavljuje se javno…uopste ne zalazim u sadrzinu pisanija

 8. stormwatch kaže:

  @Radoslav Natakote Nakitu

  A recite mi sta radite vi u Srbiji kada svaki dan non stop visite na portalima i pisete bot poruke? Vi ste ti koje ce narod samleti….dobro razmislite o tome sada kada kenjate i zivite od botovanja.

 9. Gogole kaže:

  Hoće li biti organizovan prevoz iz subotice?

 10. Megille kaže:

  Istina je ,treba ih podržavati. Zar ne vidite da vlast nas je izručila kao jeftinu-robovsku snagu stranim kako oni vele ‘investitorima’-bez ikakva prava. Još su se drznuli da onak ‘blanko’ odrede vrednost rada-mesečne plate udarivši na stomak -uz dogovor sa poslodavcima. Kako da za isti posao koji se plaća u Nemačkoj 2000 eura u Srbiji se plaća200 eura ? A pogledajte vlast i političara ,žive na velikoj nozi sa svojim porodicama na grčkim otocima-smeju nam se u face, Putuju na teret države ,niko ne zna koji ministar čime se bavi…imamo ministra inostranih poslova ,a njegov posao radi Vučić . On je alfa i omega srpske politike ? Ostali su samo za pokazivanje jer sve poslove je oteo veliki vođa…ovo dalje nema smisla.

 11. MILENIJA kaže:

  Boško Obradović je praznoglavi momak u Skupštini, u zakasnelom pubertetu, često sebe predstavlja kao novu generaciju, a krcka petu banku.

 12. Lenin kaže:

  @Radoslav “@Stormwatch Ja stvarno ne znam sta ti radis u toj Belgiji.”
  Šta radi?Ma ništa naročito.Živi na grbači i dobroti,lakovernih migrantskih porodica.Ide pa.se ogrebe malo kebaba,kuskusa,tabeleha,humusa i sl.Kada je u frci sa finansijama,onda su Turci u prvom planu.Oni ga ispomažu.Zato je on za Soros Frankenštajna i za wilkomen vešticu Merkelovu. 😀

 13. stormwatch kaže:

  @Lenin

  Ali storm nikada nije podrzavao silovatelje maloletne dece, svetske prevarante i falsifikatore kao vi ovde gospon Lenin. Vi mozete o meni izmisljati sta god pozelite, mozete i pretiti kako vam se cefne, ali vi ste kod mene zhigosani za vek vekova jer ste veoma zao covek.

 14. jaca kaže:

  I niko nije primetio grešku da pozivaju ljude da dodju 16 APRILA ? Nepismene Dveri….

 15. stormwatch kaže:

  @jaca

  To je combobonus za botove…vi ste prvi lanuli da ste primetili i tako se zna da ste bot. Sad dobijete dupli senvich….ostavite malo i za dva u jedan i Lenina.

 16. Lenin kaže:

  @stormwatch “Ali storm nikada nije podrzavao silovatelje maloletne dece, svetske prevarante i falsifikatore kao vi ovde gospon Lenin.”
  Ali za koje bucka stormika nikad nije i nikada neće postaviti dokaze,jer nije istina,osim u njegovoj pametnoj tintari.Ali sam ja našao njegov poziv upućen subotičanima za linč.Angry Mob!Jeste da je taj urlik besa bio upućen iz stranstva u nedostatku svog fizičkog prisutsva,tako bi on ostao čiste ruke,dok bi meštani koji bi bili akteri tog događaja uprljali svoje ruke,a ništa ne bi bili bolji od onih nad kojima su izvršili linč.A on bi likovao iz belgije.
  Angry Mob!Jelda bucko? 🙂

 17. Lenin kaže:

  @jaca Nemojte se taktički sekirati što vas buckostormika nazvao botom.Za njega su svi stanovnici serope botovi,osim onih koji stanuju u belgiji.A od jednog Trola i nije neka uvreda.On samo bacio mamac,kako bi vi reagovali a da bi se on hranio.
  A što se tiče datuma,sve okej…,to je za april 2018.Treba malko više vremena,da bi se sakupilo tamo bar 20 simpatizera Dveri. 😀

 18. stormwatch kaže:

  @Lenin

  Ja lenine od svog vaseg busanja u prsa koja 6 sati cekaju voz u Kkhalas, riljanja jutara zemlje i kvarenja novog frizidera ocekivao da vi prvi krenete na demonstracije, kad ono Lenin najveci bot botova….Angry Mob bre! Nego sta!

OSTAVITE KOMENTAR