Džimović: Nema nesuglasica sa Aleksićem

 

Izvršni direktor Spartaka iz Subotice Damir Džimović rekao je danas da je klub razrešio nesuglasice sa golmanom Branimirom Aleksićem i da će on konkurisati za tim protiv Slobode iz Užica u 16. kolu Super lige Srbije.

Nesuglasice s Aleksićem su nastale oko produžetka njegovog ugovora, koji mu ističe u junu 2014. godine, a sve je to rezultiralo da reprezentativni golman odigra samo jednu utakmicu na pripremama u Crnoj Gori.

Crvena Zvezda Vs. Spartak, Jelen super liga

"Mislim da je ovo dobro i za Spartak i za Aleksića. Do pre samo par dana. Činilo se da smo u nezavidnoj situaciju sa golmanima", rekao je Džimović.

 

Spartak je juče na pozajmicu iz Crvene zvezde doveo Marka Trkulju, a danas će se ekipi priključiti defanzivac crveno-belih Darko Lazić.

Trener Dragan Kanatlarovski će za meč protiv Slobode imati trojicu golmana – Aleksića, Trkulju i Budimira Janoševića.KOMENTARI

 1. shtrokavi kaže:

  STOKO BAHATA ! ZAR SE TAKO TRETIRA DETE KLUBA KOJE JE CEO ZIVOT POSVETILO SPARTAKU ?!

  ON JE PREZIVEO PREDHODNIH 5 UPRAVA A NE VAS PIJANDURE IZ ZLATIBOR VODE !

  TREBA DA VAS JE SRAMOTA ! MLADOG MOMKA I IZVRSNOG SPORTISTU UCENJUJETE I NUDITE MU UGOVORE KOJE MU SAMO STETE, A KADA DODJE NEKO GOVNO OD IGRACA IZ NEKOG SELA ONDA NJEMU TITRATE KAO DA JE MARADONA !

  OVO NIJE PRVI PUT DA SE OVAKO PONASATE PREMA NJEMU, IZGLEDA DA VAS TREBA PODSETITI KO KOSI A KO VODU NOSI !!!

  UPRAVA NAPOLJE !

 2. aco kaže:

  kad ste bili bahati i niste ga prodali za milion evra koliko vam je nudjeno vec ste trazili dva miliona sada cete ga dati bez obestecenja,

OSTAVITE KOMENTAR