Džudisti Radničkog na prvenstvu Vojvodine

Džudo klub Radnički-Bajmok Subotica učestvovao je u subotu 14. maja 2011. na prvenstvu Vojvodine za juniore i juniorke u džudou održanom u sportskoj Sali Osnovne škole u Đurđevu. Na takmičenju je učestvovalo 25 klubova sa 103 takmičara. Džudo klub Radnički je nastupio sa četiri svoja takmičara ostvarivši očekivane rezultate, i to:

U kategoriji juniorki do 52 kg Blanka Kele je izgubila u finalu, okitila se srebrom i plasirala se na prvenstvo države. U kategoriji do 63 kg Nataša Milovanović je zauzela 8.mesto, ostala bez medalje ali je osvojila plasman na prevenstvo države.

U kategoriji juniora do 60 kg Ervin Kanjo je zauzeo 7. mesto i takođe se plasiorao na prvenstvo države. U kategoriji do 81 kg Nebojša Milovanović je ostao bez plasmana iako je imao dobar nastup i dobre borbe.

Slika

Rezultati mladih subotičana su sve bolji, ulazi se polako u zadovoljavajuću formu. Tri takmičara su se plasirala na juniorsko prvenstvo države u Nišu 21.05.2011. Treba napomenuti da su svi oni tek kadeti i da su mlađi od ostalih takmičara za 2-3 godine. Najveći napredak u formi je izražen kod Ervina koji je dve borbe izgubio i dve pobedio i prikazao veoma kvalitetan džudo, s ponosom ističe trener Dragan Komazec.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR