Džudisti Subotice na turnirima u Beogradu i Segedinu

Pet džudista – 5 medalja
Džudisti Subotice na Memorijalnom turniru u Beogradu i turniru u Segedinu osvojili su pet medalja. U DAMIT kupu u Segedinu Helena Kanjo osvojila je zlato. Na Memorijalnom turniru „Milić Rašović Migo“ u Beogradu Nemanja Milovanović osvojio je zlato, Ervin Kanjo i Đorđe Milošević osvojili su srebro, dok je Branko Duvnjak kući odneo bronzanu medalju.

.
Judo klub Subotica-Subotica je učestvovao na međunarodnom regionlnom turniru DAMIT KUP u Segedinu 10.09.2011 u Republici Mađarskoj,koji je ujedno bio izborno takmičenje za prvenstvo države Mađarske. Za JK Suboticu nastupila je Helena Kanjo u kategoriji starijih pionirki do 44 kg i osvojila prvo mesto i okitila se zlatom.

.
JK Subotica je takođe uzeo svoje učešće na međunarodnom 28. Memorijalnom turniru „Milić Rašović-Miga“ održanom u SC „Šumice“ u Beogradu, 10. i 11.09.2011. Tokom dva takmičarska dana, učešće je uzelo preko 650 takmičara iz dvadesetak klubova iz Republike Srpske i Srbije.

slika: Nemanja Milovanović zlato

 
Prvog dana takmičenja su se nadmetali mlađi poletarci, stariji poletarci i pioniri. JK Subotica je imala jednog svog predstvanika, i to Nemanju Milovanovića u kategoriji mlađih pionira preko 56 kg. U grupi od 10 takmičara posle tri ubedljive pobede Nemanja je zasluženo osvojio prvo mesto i kući poneo zlatnu medalju.

.
Drugog dana takmičenja snage su odmeravali kadeti, juniori, seniori i veterani. JK Subotica je nastupio sa tri svoja takmičara.
Ervin Kanjo u kategoriji kadeta do 60 kg zabeležio je dve sjajne pobede, ali u finalu izgubio u borbi za zlatnu medalju te zauzeo drugo mesto i srebrno odličje.

judo subotica beograd migo

slika: Đorđe Milošević srebro i Branko Duvnjak bronza

.
Veterani su nastupili u dve starosne grupe i to mlađi i stariji veterani. Đorđe Milošević je nastupao u kategoriji mladih veterana, plasirao se u finale, gde je izgubio. Osvojio je srebrnu medalju. Branko Duvnjak je u istoj kategoriji veterana zauzeo treće mesto i osvojio bronzu.

slika: Judo Klub Subotica – Branko Duvnjak, Ervin Kanjo i Đorđe Miloševič

.
Rezultati:
1. Helena Kanjo, (stariji pionir do 44 kg) – I mesto, zlatna medalja (DAMIT KUP – Segedin);
2. Nemanja Milovanović, (mlađi pionir preko 56kg) – I mesto, zlatna medalja (Memorijal „Milić Rašović Migo“ – BG);
3. Ervin Kanjo – II mesto, (kadet do 60kg) – II mesto, srebro (Memorijal „Milić Rašović Migo“ – BG);
4. Đorđe Milošević, (mladi veteran) – II mesto, srebro (Memorijal „Milić Rašović Migo“ – BG);
5. Branko Duvnjak, (mladi veteran) – III mesto, bronza medalja (Memorijal „Milić Rašović Migo“ – BG);KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

64 + = 69

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: