Džudo klub Spartak na kadetskom prvenstvu Vojvodine

Judo klub Spartak i sekcija JK Spataka učestvovali su na prvenstvu Vojvodine za kadete u Zrenjaninu 13.02.2010. Na ta kakmičenju je učestvovalo 106 takmičara iz 29 klubova iz Vojvdine,koji su se borili na odlazak na prvenstvo države. U kategoriji kadetkinja do 44 kg nastupila je Vanja Samardžić i osvojila prvo mesto i …tako se plasirala na prvenstvo države. U kategoriji kadeta do 55 kg borio se Ervin Kanjo i opravdao očekivanja zauzevši treće mesto u veoma jakoj konkurenciji i takođe se plasirao na državno prvesnstvo. Prvenstvo države biće održano u Rumi u subotu 20.02.2010. god. i sa pravom se očekuju veoma dobri rezultati od oba takmičara.KOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Moram da priznam da sam tek po uspostavljanju kontakata sa raznim sportskim organizacija u Subotici, video da naš grad ima mnogo talenata i reprezentativanca u raznim sportovima. ovo gedine je dodeljeno 44 stipendije mladim sportistima u gradu, međutim među njima nema džudista. Da li vam je poznat razlog zbog kog mladi džudisti nisu na tom spisku, a postižu rezultate?

    Drugo, zamolio bih vas da u nekoj od narednih vesti napišete presek stanja u tom sportskom društvu. Da li, i koliko reprezentativaca daje Spartak, i koliko medalja su osvojili u predhodnoj godini na državnom nivou u raznim uzrastima.

OSTAVITE KOMENTAR

19 + = 24

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: