Džudo škola za najmlađe

Proteklog vikenda džudo klub Spartak učestvovao je na IX međunarodnom memorijalnom turniru u Bečeju, na kom je učešće uzelo 404 takmičara iz 44 kluba iz 5 država.

 

Rezultat je ovaj put bio slabiji od očekivanog, a većina takmičara je bila na korak do medalje ali su one nažalost izostale. Organizator je pored odlične organizacije zbog masovnog odziva spajao uzrasne kategorije pa je i to bio jedan mali hendikep za subotičke džudiste.

 

Kristina Kačanski je osvojila bronzanu medalju ali iz kluba napominju da ona može mnogo bolje i da se od nje ubuduće očekuju zlatna odličja. Pohvale je zaslužio i Srđan Jovičić, koji je prikazao apsolutnu pribranost i zrelost u borbama. Iako je očigledno oštećen od strane sudija sa lakoćom je uzeo bronzanu medalju i najavio jednu dobru sezonu.

 

Sledeća uzbuđenja i takmičenja ovaj klub očekuju u Beočinu i Mađarskoj.

 

 

Ukoliko ima mladih zainteresovanih za ovaj sport, džudo klub Spartak organizuje i školu džudoa od 1. oktobra u Hali sportova. Škola džudoa je program za decu, omladince i odrasle kojim se poboljšavaju opšte psihofizičke sposobnosti a vežbama korekcije se utiče na pravilan razvoj i rast dece i sportista uopšte. Džudo je olimpijski sport u kome su jednako zastupljena oba pola.

 

Školu džudoa vodi viši trener Bartološ Dušan, nosilac majstorskog pojasa VI dan kao i operativni trener Bogić Milan, nosilac majstorskog pojasa III dan.

 

Termini rada škole po uzrastima su sledeći:

– džudo zabavište, za decu od 4 do 7 godina – utorak i četvrtak od 17h

– poletarci od 7 do 9 godina – utorak i četvrtak od 18 do 19h

– pioniri od 10 do 12 godina – utorak i četvrtak od 19:15 do 20:30h

– pioniri od 13 do 16 godina – utorak i četvrtak od 19:15 do 20:30h

– kadeti, juniori, seniori, veterani i rekreativci – ponedeljak, sreda i petak od 19:15h

 

Više informacija na 063/77 44 049KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

21 + = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: