E-trgovina 2010

Deseta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju, "E-trgovina 2010", biće održana tradicionalno na Paliću od 21. do 23. aprila 2010. godine.

Najveći domaći skup u toj oblasti, ove godine biće posvećen popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji. Konferenciju će otvoriti ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić.

Povodom "E-trgovina 2010", a po prvi put do sada, organizacioni odbor konferencije odlučio je da sva tri dana konferencije budu prenošena uživo, putem organizovanog livestream-a na sajtu http://www.etrgovina.org.

Konferencija je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope. Namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti, i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji i SEE regionu.

To se posebno odnosi na prikaz rešenja koja su već ostvarena u našoj praksi, tako da će se i ove godine pored prezentacija radova i organizovanja diskusija u okviru predviđenih tematskih oblasti, dodeliti priznanja ” E-TRGOVINA AWARD 2010 ” za najbolja domaća e-business i e-commerce rešenja u protekloj godini.

Drugog dana konferencije posetiocima će biti prezentovan projekat "Hello, Serbia!" – kao model više on-line kanala komunikacije integrisanih u portalu http://www.helloserbia.com.

Organizator "E-trgovine 2010" je agencija "E-trgovina" Novi Sad, a PR partner ovogodišnje "E-trgovine" je agencija "Blumen Group" Beograd.

TEMATSKE OBLASTI

– B2B i B2C e-commerce
– Internet marketing
– Online PR
– SEO
– Social Media
– Enterprise 2.0
– Pravni aspekti elektronskog poslovanja
– Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
– Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
– E-banking
– Brokersko poslovanje na Internetu
– Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
– Upravljanje procesima dostave robe
– M-commerceKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: