Ekološke knjige

Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu Udruženje TERRA’S je, preko Info eko centra, u saradnji sa lokalnom samoupravom, a povodom Dana grada, iniciralo akciju uručenja izdanja stručne literature udruženja TERRA’S, CEKOR i Otvorenog univerziteta Gradskoj biblioteci Subotica. Civilne organizacije kroz svoje projekte objavljuju priručnike, brošure i druga izdavačka dela sa različitim temama iz oblasti životne sredine.
– Cilj nam je da ih što veći broj sugrađana koristi i nakon završetka projekata. Ovo je samo prvi korak i početak, nadam se, uspostavljanja dugoročne saradnje lokalne samouprave i ekoloških organizacija sa Gradskom bibliotekom, istakla je Snježana Mitrović, iz Udruženja TERRA’S.
Poklon-knjige su uručene direktoru, Draganu Rokviću, a biće raspoređene po odelenjima, među kojima je i Zavičajno kojim rukovodi, Mile Tasić. Dogovoreno je da se povodom obeležavanja 120 godina od osnivanja Gradske biblioteke, 13. oktobra, upriliči nastavak saradnje kada će biti dostavljen sav raspoloživi štampani materijal ekoloških organizacija, institucija, kao i lokalne samouprave koji obrađaju ekološku tematiku, od lifleta i drugog informativno-edukativnog materijala do stručne literature.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: