Ekološki suveniri

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja izdvojilo je tri miliona dinara za rekonstrukciju Turističkog informativnog centra u Subotici. Direktor Turističke organizacije Subotice, Nebojša Daraboš kaže da treba da se raspiše tender, izabere izvođač radova i da je u pitanju rekonstrukcija već postojećeg TIC-a u Subotici. Ukoliko sve bude teklo po planu, radovi bi trebalo da budu završeni do kraja avgusta.
– Ove godine grad Subotica bi trebalo da dobije i svoje suvenire. Razmišljamo o ekološkim suvenirima, koji bi bili napravljeni od prirodnih materijala tipičnih za ovaj kraj, slama i kukuruzovina, i sadržali bi ekološke motive. Mi smo bogati prirodnim vrednostima, tu je Selevenjska pustara, Palićko i Ludaško jezero. Sva prirodna dobra su okružena prelepim i retkim prirodnim vrednostima, a neke su i jedinstvene u regionu – objašnjava Nebojša Daraboš.KOMENTARI

  1. LepaKata kaže:

    Nadam se da će se promocija novog TIC-a uraditi kako treba, da se ne desi ono što se trenutno dešava – Subotičani ne znaju da upute turiste do info centra i suvenirnice! :worried:

OSTAVITE KOMENTAR

47 + = 57