Enpijevci ponovo blistali

Karatisti Enpija su prošlog vikenda nastupili na turnirima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Pančevu i Subotici na kojima su ponovo potvrdili kvalitet i odlučnu formu, vrativši se okićeni medaljama.

 

 

Na takmičenju u Rožaju nastupila je reprezentacija Srbije za koju su se takmičili karatisti Enpija, Rabti Kemal koji je osvojio prvo mesto i Milorad Mijić koji je bio treći. Nemanja Belina je osvojio zlato, dok je Nikola Belina bio drugi na međunarodnom turniru Futura open u Bugojnu. Karatisti Enpija nastupili su i na turniru Mladost open u Pančevu, gde su zlatne medalje osvojili: Simona Ivković i Dragoslav Jovičić u borbama, srebro je pripalo Simoni Ivković u katama, Vladanu Grbiću u borbama i Sofiji Arsić u katama.

 

Svoje predstavnike Enpi je imao i na turniru Okinava kup u Subotici gde je osvojeno najviše medalja. Zlatnim odličjima su se okitili: Danijel Vojnić, Andrea Sakač, Sara Vojnić Purčar, Miloš Savić (kate), Miloš Savić (borbe), Dimitrije Anđelović (borbe), kata tim (Zagorac, Hladik , Nonković ). Srebro su osvojili: Jovana Nonković, Una Šujić, Stefan Savić (kate), Stefan Savić (borbe), dok su bronze pripale: Predragu Hladik, Aleksi Zagorcu, Uglješi Anđeloviću, Vukašinu Anđeloviću, Ištvanu Sakaču, Vivien Blesić, Bjanki Stojanović, Nemanji Homolja, Stanisavu Dimitriću, Milivoju Nonkoviću.

Sledećeg vikenda Enpijevci će učestvovati na Totka kupu u Bačkoj Palanci, u Čačku na Čačak openu i Eureka kupu u Pordenoneu u Italiji.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR