Etno salaš „Balažević“ iz Tavankuta najbolji u zemlji

Pod pokroviteljstvom  Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, TOS-a, TOV-a, TOB-a, Visoke škole strukovnih studija i YUTE – izabrano je 99 najboljih u oblasti turizma.

U kategoriji seoskih domaćinstava – salaša. Kao najbolji ocenjen je etno salaš „Balažević“ iz Tavankuta.

U ovoj kategoriji učestvovalo je ukupno sedam seoskih domaćinstava – salaša sa teritorije Srbije. Etno salaš „Balažević“ ubedljivo je zauzeo prvo mesto u svojoj kategoriji.

“ Prezadovoljan sam, kako ja tako i svi moji vredni saradnici za nas je ovo jedno veliko priznanje i podstrek za daljnji rad na polju razvijanja etno turizma“- izjavio je za Tavankut online predsednik HKPD „Matija Gubec „- Ladislav Suknović.KOMENTARI

  1. Josip kaže:

    Cestitam mojim tavankucanima. Bravo najvrednijiste.

  2. Anonimni kaže:

    Bravo dobri Tavankucani, Cestitamo, srdacni pozdravi Vama svima od Tavankucana iz Australije Gizele I Alekse. U nasoj mladosti bili smo clanovi HKPD “Matija Gubec” i danas ga pratimo. Zivili !!!

  3. Magdalena kaže:

    Tavankut, selo gde sam provela svoje detinjstvo. Nemogu reci da smo bili siromasni, tata zeljeznicar ali sam imala najmanje onoga sto se meri novcima a ipak a ipak sam bila najsrecnija. Cak se secam momka po imanu Aleksa koji je tada otisao za Australiju i posle i njegova devojka. Ja sam bila te 50 i neke mala. Iako su sad stigle godine mozda cu jos imati vremena jednom doci na Vas etno salas. Sve cestitke i puno pzdrava znanim i neznanim tavankucanima. Tamo su me znali po nadimku Manda.

OSTAVITE KOMENTAR