„Europe Throb“ izum Subotičanina

Kako da, u svakom trenutku, o bilo kom mestu u Vojvodini i u Evropi, saznate gde možete najbolje da ručate, gde da se zabavite, gde jeftino da kupujete… Pomoću nove aplikacije za mobilni telefon „Europa Throb“, koja je izum inženjera informatike Tibora Condora iz Subotice.

„Europe Throb“ je nova aplikacija za mobilne telefone koja se koristi širom Evrope. Funkcioniše tako što, posredstvom GPS-a, locira mesto u kome je trenutno aktivan mobilni telefon, a zatim na nekom od 14 jezika koji su u opciji, nudi sve informacije koje mogu da budu od značaja za njegovog korisnika.

California Privacy Bill

„Promociju ove aplikacije u Vojvodini otpočeli smo pre tri meseca i postigli smo veoma dobre rezultate. Osvedočili smo se da je veoma popularna jer pruža pregršt informacija o izabranom gradu: koje su mu znamenitosti, u kojim prodavnicama su rasprodaje, kakva je ponuda restorana, kafića i još mnogo čega drugog“, objašnjava Hermina Pančić, suvlasnica „Apok Media“ iz Subotice.

Aplikacija „Europe Throb“ izum je inženjera informatike Tibora Condora koji je, sa koleginicom Herminom Pančić, suvlasnik „Apok Media“ iz Subotice. Ova aplikacija je veoma popularna među oglašivačima, a koriste je ne samo oni iz Srbije već i većine evropskih zemalja.

„Ono što je važno za oglašivače koji se pojavljuju u ovoj aplikaciji je da, praktično, 24 sata mogu da budu „u rukama“ ili „u džepu“ svojih sadašnjih ili budućih klijenata“, kaže Hermina Pančić.

Aplikacija „Europe Throb“ obezbeđuje brz i lak pristup svim informacijama koje su predmet interesovanja korisnika mobilnog telefona, a besplatna je za obrazovne, ustanove kulture te javne i državne institucije u Srbiji.

 

RTVKOMENTARI

 1. Đuro kaže:

  Naleteo sam pre neki dan na informaciju da su korisnici potrošili oko 24 milijarde dolara na App store-u…Kad bi ovu zemlju vodili sposobni ljudi i počeli da ulažu u ovakve projekte,umesto u propale železare i slične gluposti,svanulo bi nam.

 2. giga kaže:

  Eeeee… Jos da su stavili srpski jezik na svoj sajt pored: HU, SLO, CS, ITA, GER… Ccccccc… Tuzno…

 3. Direct kaže:

  Samo da ostane u Subotici, i da se razvija u Subotici.

 4. stormwatch kaže:

  @Djuro

  Ja se u potpunosti slazem sa vama, ali zalosno je da Srpski programeri u velikoj vecini razvijaju kvalitetne mobilne aplikacije za relativno male pare, a svetske firme za koje rade uzimaju neverovatan deo kolaca.

OSTAVITE KOMENTAR