Evropa da,ali ne po svaku cenu poručuju iz DSS-a

Sinoć je u Bajmoku održana tribina DSS-a. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa ekonomskim programom stranke od 2010. do 2010.godine. “Evropa da, ali ne po svaku cenu”, rekao je predsednik PO DSS-a, Borko Ilić sinoć na tribini.
Tribini su prisustvovali potparol DSS-a, Petar Petković i predsednik pokrajinskog odbora stranke, Borko Ilić.
– Od kada je Savez Vojvođanskih Mađara u opoziciji, niko ne koči realizaciju projekata u gradu.Grad je uspeo da obezbedi zemljište za privlačenje investitora, u planu je gradnja banjskog kompleksa na Paliću čime će da se pospeši i turizam u Subotici i njenoj okolini. U otklonjena je kriza odlučivanja i zato možemo da radimo rekao je potpredsednik GO DSS-a, Aleksandar Grubor.

Na tribini, pored progmama stranke bilo je reči i o konkretnim planovima za privredni oporavak zemlje. Vojvodina mora da bude simbol poljoprivrede u ovom delu Evrope. Ekonomski program Demokratske stranke Srbije ima za cilj da zemlju podigne iz pepela, rekao je na tribini potparol stranke, Petar Petković. U protekle dve godine program Evropa nema alternativu je upropastio Srbiji i zbog toga se zalaženo za prevremene izbore i ekonomski oporavak zemlje, istakao je Petković.KOMENTARI

 1. mirotvorac kaže:

  Ovo trgovačko društvo koje u Subotici posluje pod firmom DSS lepo kaže NE PO SVAKU CENU.
  Izvežbali se u našem gradu ispostavili cenovnik i naplaćuju svaku uslugu i sad idu dalje, dovlače ostale prijatelje i dižu cenu. Imaju novi cenovnik pa kažu Evropa.? Može! Ali ne po svaku cenu.
  Dečaci su spremni da urade sve što treba, samo da se dogovorimo oko cene.
  Trebaju li nam takvi uopše uza bilo šta .
  Oni još jedino u Subotici naplaćuju sve svoje usluge. da li to neko vidi? da zlo bude veće prodaju priču da se oni prodaju zbog naroda.

 2. granicar kaže:

  Oni barem iskreno kazu NE po svaku cenu, za razliku od ovih po kojima Evropa vec 10 godina "nema alternativu" ali zato od Evrope ni E nisu stvorili. DSS je kakva takva jedina prava opozicija Srbije.

 3. bez posla kaže:

  pa kakva je razlika izmedu DS i DSS u Subotici!

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 8 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: