Falsifikovanje dokumenata i krijumčarenje

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Mladena J. (50) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.Mladen J. je u cilju dobijanja ''šengen vize'' u Mađarskom konzulatu u Subotici, pored ostalih potrebnih dokumenata, priložio kao validno i poresko uverenje svoje radnje, za koje se daljim proverama utvrdilo da je falsifikovano.

******************************

Subotička policija je podnela je krivične prijave protiv Đorđa L. (60) iz Subotice i Zvezdane E. (40) iz Đurđina zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti.Osumnjičeni su u svojstvu vlasnika i direktora preduzeća ZR “Sigma alarm” i SZR ”Pekara Bumerang” protivpravno iskoristili kreditna sredstva dobijena od Fonda za razvoj Republike Srbije po osnovu “Start-ap kredita za početnike”.

******************************

Protiv Željka T. (43) iz Subotice pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.Željko J. je osumnjičen da je u proteklom vremenskom periodu bavio preprodajom neocarinjene tekstilne robe u iznosu od oko 700.000 dinara.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 23 = 33

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: