Fidelinkino brašno jeftinije za 20%

Pšenično brašno Fidelinka će od 5. septembra biti jeftinije za 20 odsto, najavila je danas kompanija Agroposlovi-Fidelinka.

Svim trgovinskim lancima u Srbiji poslati su novi niži cenovnici za komercijalna pakovanja pšeničnog brašna od jedan i od pet kilograma, koji će stupiti na snagu od 5. septembra.

 

Cena brašna T-400 od jednog kilograma biće 49 dinara plus PDV, a cena braša T-500 biće 42 dinara plus PDV.

 

Ta kompanija navodi da je cena pšenice na domaćem tržištu pala sa prošlogodišnjih 22 dinara po kilogramu, na 16 dinara, odnosno za 27 odsto.

 

“Naša kompanija se u potpunosti tržišno ponaša, te će novi cenovnici za komercijalna pakovanja pšeničnih brašna od jedan i pet kilograma biti niža u svim trgovinskim lancima u Srbiji za oko 20 odsto, a razliku čine režijski troškovi, struja, gas, koji su zabeležili rast u prethodnih godinu dana”, navodi se u saopštenju.

 

Fidelinka navodi da će i dalje pratiti kretanje cene pšenice na domaćem tržištu i prilagođavati cene svojih gotovih proizvoda u zavisnosti od skoka ili pada cene sirovina.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  E neka i kod na snesto pojeftini.

 2. CIRINELA kaže:

  Ne znam po čemu je ov uopšte neka dobra novost. I prije ovog pojeftinjenja fidelinkino brašno je bilo drastično skuplje tako da cena od 49 dinara ili 53 sa PDV-om je i dalje drastično veča od drugih proizvođača.. Dok su oni prodavali po 63 dinara sa PDV-om na tržištu se moglo naći po 42 dinara sa PDV-om. Pokazatelji su rafovi u kojima je krcato fidelinkinog brašna kojeg vrlo mali broj kupaca kupuje ili ga kupuju oni koji i dalje žive u zabludi da je to brašno najbolje na svetu. Daleko je to od najboljeg i daleko od realne cene.

 3. sokrates kaže:

  Ceda se otvorio nema sta..

 4. Fraulein kaže:

  Ja ne zivim u zabludi niti sam luda,kuvam i pecem 25 godina i valjda vidim sta jeste a sta nije oštro brasno…dala sam i 63 dinara do sada pa mi 49 nadasve odgovara. Ako mu opet podignu cenu na 63 din ja ostajem kupac tog oštrog brasna.  Jednostavno ga drugi nisu sposobni napraviti kao Fidelinka.

 5. varoščanin kaže:

  Koliko znam cena mora biti izražena sa PDV-om.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: