Fijakerima pronele pehare kroz grad

Osvajanjem titula prvaka države i pobednika Kupa Srbije fudbalerke Spartaka iz Subotice još jednom dokazale da im nema ravnih.

foto: J. L.

Duplu krunu, sedmu po redu, proslavile su juče popodne sa svojim sugrađanima u centru grada.

Posle defilea u fijakerima, “golubice” su ispred Gradske kuće dočekali brojni Subotičani.

foto: J. L.

– Mislile smo da smo imale spektakularnu proslavu titule na Gradskom stadionu, ali ovo je nešto što se rečima ne može opisati. Hvala gradonačelniku što nam je omogućio da imamo ovakav doček i svima učini ovaj dan posebnim u životu. Poseban je osećaj kada vas dočeka subotička publika, kada se raduje sa nama – kaže puna utisaka kapiten Violeta Slović. – LJudi su nam mahali, svirali, to nam daje vetar u leđa da napravimo istorijski uspeh za ovaj grad a to je grupna faza Lige šampiona. Sa ovom energijom i ovim devojkama, mislim da to možemo.

Fudbalerke Spartaka dočekala je članica Gradskog veća Nataša Aleksić, koja ih je bodrila i u polufinalnom i finalnom meču u Čačku.

– Čestitam im od srca. Defile u kočijama je mali poklon za njih, za sve ono što rade na promociji svog grada i svog kluba. Nadam se da će im se želja ostvariti i da će ostvariti rezultate koje su zacrtale – poručila je Nataša Aleksić.


Večernje novostiKOMENTARI

 1. Karuce kaže:

  Svaka cast i sve cestitke pobednicama. Fijakeri izgledaju nesto drugacije.

 2. John kaže:

  Ja mislio maturanti. Malo je bilo neukusno to vrištanje i dernjava ali… Svako se veseli drugačije. Srećno

 3. Lyilyana kaže:

  Bravo

 4. Adrijana kaže:

  Bravo za devojke.

OSTAVITE KOMENTAR