FK Spartak promenio dizajn dresova

“Golubovi” više neće nositi dresove na plavo-bele pruge.

Uprava Spartaka odlučila je da promeni sponzora, tako da će superligaš iz Subotice dobiti i novi dizajn opreme.

Umesto firme “Jako”, novi sponzor trenutno desetoplasiranog tima u ligi biće “Legea”, koja je pre par sezona oblačila Crvenu zvezdu.

Pogledajte kako će izgledati nova oprema Spartaka:

dres 1

 

dres 2

 KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  skoro isto kao negde 1945.godine – kada je stari MIHAJLO SELE stvorio
  SPARTAK – I doneo dresove koji izgledaju kao pre sedamdeset godina.

 2. :/ kaže:

  jel su to negde na buvljosu kupili ???

 3. stormwatch kaže:

  Predivne pizame.

 4. Aleksa kaže:

  Boja dresova koje je nosio Spartak je uvek bila plava, osim kada je gostujuci tim nosio plave dresove, jer je u to vreme bilo pravilo da gostujuci tim ima prednost u odabiru boje dresova, a smatralo se da domacin ima vise mogucnosti da se prilagodi boji dresova gostujuceg tima.

  Jedino zameram sto na dresu nema grba Spartaka. Grb je uvek bio zastitni znak ekipe,pa sponzoru nebi trebalo da smeta grb na srcu, a vidim da je svoj znak stavio na gace, bas divota.

 5. ŽFK Spartak kaže:

  Za: Aleksa
  Ovo je samo mustra budućih dresova. Grb Spartaka će se naknadno dodati, a logo proizvođača opreme (u ovom slučaju i sponzora) je sasvim uobičajen na sportskoj opremi i rekvizitima. To stavljaju i Adidas i Puma i Jako, pa je to uradila i Legea…

  Za sportsku opremu je najvažnije da udovolji osnovnom zahtevu, a to je PERI & DERI. Inače oprema izgleda sasvim pristojno mada na fotografijama baš i ne izgleda tako. Šteta što nisu prikazane slike iz kataloga.

OSTAVITE KOMENTAR