FK Spartak: Zaprepašćeni smo optužbama sudija

Rukovodstvo fudbalskog kluba Spartak saopštilo je danas da je zaprepašćeno optužbama sudija, a koje je u javnost izneo predsednik FSS Tomislav Karadžić navodeći da su čelnici subotičkog superligaša, između ostalih, vršili pritisak na arbitre pozivajući se na premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

 

"Zahtevamo da se sudija koji je imao ovakav pritisak što pre izjasni ko je na njega vršio pritisak i to imenom i prezimenom, na kojoj utakmici, i da to javno iznese. Odgovorno tvrdimo da iz FK Spartak niko nije vršio pritisak na sudije niti na bilo koje drugo lice koje obavlja svoju dužnost pre, za vreme i posle utakmice", navodi se u saopštenju subotičkog kluba.

 

"Zarad skidanja bilo kakve sumnje u istinitost ovih optužbi FK Spartak će podneti prijave protiv svih lica koje su učestvovale u ovom iznošenju neistina i putem sudskih organa zaštititi ugled i čast kluba", ističe se u saopštenju Spartaka.

Predsednik FSS Karadžić rekao je ranije danas u Staroj Pazovi da su se sudije žalile na ponašanje čelnika četiri kluba – Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Spartaka i Donjeg Srema.

 

Najbolji srpski arbitri prethodno su uputili otvoreno pismo FSS, navodeći da su od početka prvenstva izloženi pritiscima i uvredama čelnih ljudi pojedinih klubova, a koji se često pozivaju na premijera Dačića i prvog potpredsednika Vlade Vučića.

sudijaKOMENTARI

 1. spale jedini kaže:

  U Spartaku sve postenjacina do postenjacine

 2. Mr IKS kaže:

  Ko ovim "manekenima" sa slike dade pistaljke.Vidi se da su im apetiti pozamasni !

 3. Miki kaže:

  Hahahahaha….Ma nije moguce nisu oni takvi…hahhahaha

 4. adkersu kaže:

  Blago nama. Samo kad su sestrice poštene. Zvezda i Partizan – oličenje bezgrešnosti, poštenja, sportskog nadmetanja, fer pleja ispred i iza kulisa….

 5. BlueMarine kaže:

  da spartak vrsi pritisak na sudije bili bi sampioni u stilu zvezde i partizana…

OSTAVITE KOMENTAR