Fondacija Princeze Katarine donirala vrednu medicinsku opremu Opštoj bolnici u Subotici

Nj.K.V. Princeza Katarina donirala je preko potrebne električne krevete, dušeke i medicinsku opremu za 17 bolnica širom Srbije u vrednosti višoj od 500.000 EUR. Opšta bolnica u Subotici primila je 6 Striker električnih kreveta za intenzivnu negu sa transformatorima, 21 dušek, 2 infuziona stalka i krevet za pregled dece, navedeno je na sajtu Bolnice.

Vrednost donacije iznosi više od 33.000 EUR i omogućena je uz podršku “Project C.U.R.E.” iz Denvera, Kolorado i Lajfline Njujork humanitarne organizacije, čiji je Nj.K.V. Princeza Katarina pokrovitelj.

– Moj suprug i ja veoma smo zahvalni dr Daglasu Džeksonu, direktoru “Project C.U.R.E.” koji već dugi niz godina pomaže Fondaciji Princeze Katarine u Srbiji. Veoma je važno, a posebno u ovom trenutku, imajući u vidu kroz šta su herojski lekari, medicinske sestre i medicinsko osoblje prolazili u borbi protiv korona virusa, da imaju šta im je potrebno kako bi mogli da pomognu ljudima i uspešno spašavaju živote, kao i do sada – rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Nj.K.V. Princeza Katarina zahvalila je kompaniji A.D. Intereuropa iz Beograda na pruženoj značajnoj pomoći u carinjenju, transportu i skladištenju ove važne medicinske opreme, koja je od izuzetne koristi za naše bolnice.

Izvor: eKapijaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR