Francuzi su napadnuti kada su izašli iz voza

Protiv Atile K. (34) iz Horgoša podneta je krivična prijava zbog sumnje da je predvodio grupu maloletnih razbojnika koja je 14. februara na Horgošu opljačkala bračni par iz Francuske, od kojih su na kraju oteli plen od dva evra! U petočlanoj bandi, na čijem je čelu bio Atila, bila su trojica maloletnika od 17, 16 i 15 godina, kao i dvoje dece mlađe od 14 godina, svi iz Horgoša.

 

Udarali pesnicama

 

Oni su dvoje francuskih državljana presreli nasred ulice.

 

– Francuski državljani su bili u vozu koji se zaustavio u Horgošu i izašli su da kupe nešto za jelo i protegnu noge. Tada su ih uočili razbojnici… Prišli su im i od uplašenih ljudi zatražili da im predaju sav novac koji imaju. Zatim su muškarca počeli da udaraju rukama i da ga pretresaju, sve vreme vičući: „Vadi evre, vadi evre“ .

 

Prijavili policiji

 

Iako su se nadali bogatom plenu, razbojnici su našli samo dva evra.

 

– To ih je, izgleda, dodatno razbesnela pa su počeli ponovo da udaraju Francuza. Tada je žena pokušala da pomogne suprugu, ali su batinaši nasrnuli i na nju. Francuzi su nekako uspeli da pobegnu.

 

Napadnuti supružnici su policajcima odmah prijavili incident, a čuvarima reda nije trebalo dugo da identifikuju osumnjičene, budući da su i ranije istog dana na ulicama Horgoša primetili ovu grupu.

horgos

Stari znanci policije


PROSILI SA DVE GODINE

 

Dvoje dece mlađe od 14 godina koja su bila u društvu razbojnika neće odgovarati za razbojništvo jer zbog godina nisu krivično odgovorni.


– Ovo nije prvi put da su ova deca došla u sukob sa zakonom. Policija je više puta podnosila prijave protiv njihovih roditelja i staratelja jer su mališane od samo dve godine primoravali da prose – piše jučerašnji  Kurir.KOMENTARI

 1. pravdoljub kaže:

  Sada je na sudu da kaze svoje, Policija je ucinila svoj deo. Mada se plasim da ce vec za koji dan ista ta ekipa da radi po starome..

 2. Belial kaže:

  Na serilizaciju i roditelje i njih da se vise ne kote!

 3. Djuka kaže:

  E da je Hića poživeo samo šest meseci duže …..

 4. Suboticanin kaže:

  Nazalost, odmah sam znao koje su nacionalnosti izvrsioci.Kad ce vec zakon zaustaviti te kriminalce? Ne daju normalnom svetu da zivi i radi…    

 5. brat kaže:

  Kolomparevi ha?

 6. Mister No kaže:

  Dobrodosli turisti !

 7. kori kaže:

  sramota

 8. laki kaže:

   

  brat:

  Kolomparevi ha?

   

   

  100%, ma ne – 1000% !

 9. Petar.SU kaže:

  Strasno.

OSTAVITE KOMENTAR