Fresh&Co nagrađen na sajmu poljoprivrede

Next Premium Gusta Jabuka poneo je titulu Šampiona kvaliteta u robnoj grupi voćnih sokova u sklopu 77. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Kompanija Fresh&Co iz Subotice dobitnik je još četiri velike zlatne medalje za kvalitet, za proizvode Next Premium Multivitamin, Next Premium Breskva, Next Premium Grejpfrut i Next Premium Ananas. Zlatne medalje osvojili su Next Classic Jabuka, Next Classic Jagoda, Next Classic Multivitamin, Next Classic Breskva, kao i Next Bući Bući Jabuka, Breskva, Šargarepa.

– Budući da su kvalitet proizvoda i najviši standardi proizvodnje naš imperativ, veoma smo ponosni što smo osvojili čak 10 najviših priznanja na ovoj prestižnoj manifestaciji. Ona samo dodatno potvrđuju ono što naši potrošači već znaju i u šta su se mnogo puta uverili, a to je da konstantno imamo izuzetan kvalitet proizvoda, izvrstan ukus i da stalno obogaćujemo naš proizvodni portfolio inovativnim proizvodima. To su vrednosti kojima se rukovodimo u poslovanju i po kojima smo postali prepoznatljivi na tržištu.”, izjavio je predsednik Upravnog odbora Fresh&Co i generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija, Sotiris Janopulos.

Osvajanjem medalja za kvalitet na čuvenom Novosadskom sajmu, Fresh&Co iz Subotice je nastavio tradiciju uspeha na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Da podsetimo, u januaru 2006. godine Coca-Cola HBC i Coca-Cola kompanija su zajednički kupile 100 odsto kompanije Fresh&Co.

Izvor: economy.rsKOMENTARI

  1. JovaToYou kaže:

    ….ali i tuzno.
    Mislite o tome! :wasntme:

OSTAVITE KOMENTAR

+ 27 = 30

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: