Fudbal kreće u sredu – istočna tribina fraj

Skoro tri meseca su prošla od one dramatične utakmice sa Partizanom. Gora još nije ozelenela ali prvenstvo kreće već sutra. Samo u fudbalskom savezu znaju zbog čega to mora biti u sredu, u vreme kada ljudi rade ili idu u školu.

Svesni toga da će slobodni biti većinom penzioneri i nezaposleni, u klubu su odlučili da  otvore kapije istočne tribine za premijernu utakmicu sa Slobodom.

 

Zapadna strana će biti snižena na 150 dinara a žene i deca (do 14 god.) kao i uvek imaju slobodan ulaz na sve tribine.

 

Užički rossoneri su atraktivan protivnik. Tiago i družina su direktni protivnici Plavim golubovima za plasman u vrhu tabele. Jesenas je svaka utakmica u Subotici bila prava drama pa nek tako bude i sutra.

 

SPARTAK ZV – SLOBODA (Užice) , Gradski stadion, 14,00 časovaKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  NAPRED SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. gamabunta kaže:

  je li istina da se marinci furaju na neonacizam? video sam neke grafite u fazonu 14/88, ljotić, nazi punk i tome slično.

   

 3. Lansky kaže:

  Generalno ne, ali uvek ima klinaca koje ne možeš kontrolisati pa je moguće da je neko našvrljao i takvu glupost.  Neonacizam u Srbiji je apsurd. Tih nekoliko ljotićevaca su obični pozeri jer su čuli da se neke ribe pale na desničare i crnu garderobu.

 4. gamabunta kaže:

  Neonacizam u Srbiji je apsurd. Tih nekoliko ljotićevaca su obični pozeri jer su čuli da se neke ribe pale na desničare i crnu garderobu.

  naravno. znamo ko je bio jovan mikić i znamo da pojedini marinci tetoviraju spomenik palim borcima u nob (lepo i pohvalno), pa je zato više nego gadno da po gradu viđamo te neonaci parole. mogli bi to da prekreče i ne dozvole da ih pojedinci blamiraju.

   

   

 5. Warrior kaže:

  A kako mozemo biti sigurno da su to pisali Marinci ? Zar ne mozemo svako da uzme sprej i nazvrlja sta god mu padne napamet i da sve to svali na nekoga ciji potpis ispise istim tim sprejom?

  To sa grafitima je izgleda najbolje nacin da se unese nemir, nesloga i netrpeljivost medju ljude a sumnjam da nikada nije identifikovano ni 10% onih koji pisu grafite…

OSTAVITE KOMENTAR