Fudbalerke i dalje superiorne

ŽFK Spartak-ŽFK Mašinac 8:0 (6:0)

Za Spartak su nastupile: Ljiljana Gardijan, Marija Ilić, Tijana Krstić, Aleksandra Savanović, Violeta Slović (K), Nahi Estelle, Meffometou Falone, N'Rehy Ines, Milena Nikolić, Nevena Damjanović, Jelena Čubrilo (Sanda Malešević).

 

U poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva u ženskom fudbalu igračice Spartaka su ekipi niškog Mašinca nanele najteži poraz u domaćim takmičenjima u njihovoj istoriji dugoj preko četiri decenije.
Goleadu je otvorila Nikolićeva pogotkom u 4.-om minutu. Do završetka prvog poluvremena Spartak je stekao nedostižnu prednost od 6:0. U drugom poluvremenu Mašinac je konsolidovao svoje redove, ali njegove mlade i neuigrane fudbalerke nisu bile u stanju da se ozbiljnije suprotstave "plavim golubicama", pa su do kraja utakmice primile još dva gola.

Golove su postigle: Nikolić (4 i 24 minut), Savanović (21 i 32 minut), N'Rehy (27 minut), Čubrilo (40 minut) i Nahi (75 i 84 minut).

 

Fudbalerke Spartaka su sa maksimalnim brojem bodova iz 11 utakmica ubedljivo na prvom mestu i mogu mirno čekati prolećni nastavak prvenstva. Prvenstvo se nastavlja tek 22./23. marta 2014., kada će Spartak u okviru 12. kola u Kruševcu odigrati utakmicu protiv drugoplasiranog Napretka.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR