Fudbalerke Spartaka započele pripreme

Ženski fudbalski klub Spartak Subotica danas je zvanično započeo pripreme za novu takmičarsku sezonu, ali prevashodno zbog učešća na kvalifikacionom turniru UEFA Lige šampiona. Turnir za drugu kvalifikacionu grupu, u kojoj se nalazi ŽFK Spartak, održaće se u Klužu u Rumuniji. Šef stručnog šaba “plavih golubica”, Boris Arsić, izvršio je prozivku igračica nakon čega je Spartakova ekspedicija otputovala na Zlatibor.

 

Na srbijanskoj planinskoj lepotici, na nadmorskoj visini od 1400 metara gde se susreću planinske i morske struje, Spartakove devojke će sedam dana “puniti baterije” kako bi fizički što spremnije dočekale klimatske uslove koji vladaju u Klužu, na obodu planine Bihor u Transilvaniji.

 

Drugi deo priprema će se u kontinuitetu nastaviti u Banji Koviljači, na nadmorskoj visini od oko 130 metara, a treći deo priprema obuhvata odigravanje četiri prijateljske međunarodne utakmice, po dve sa prvacima Mađarske i Hrvatske.

 

ŽFK Spartak u takmičarsku sezonu ulazi znato oslabljen. Na Mariju Radojičić definitivno ne može računati jer je potpisala jednogodišnji ugovor sa prvakom Austrije SV Neulengbach. U ovom momentu je neizvesna i konačna odluka Jelene Čanković o (ne)potpisivanju ugovora sa FC Barcelona, a pod znakom pitanja je i odlazak još jedne ofanzivne igračice u inostranstvo…

 

Po svemu sudeći u redovima “plavih golubica” neće biti novih lica jer je Spartak blagovremeno ojačao i popunio svoju rezervnu klupu. Po mišljenju kompetentnih ljudi iz uprave kluba, igračice sa klupe su dovoljno kvalitetne da dostojno zamene odlazeće igračice i, što je najvažnije, one su solidno uigrane da izvršavaju sve postavljene zadatke i da funkcionišu sa ostatkom ekipe.KOMENTARI

 1. Mr IKS kaže:

  Cure samo NAPRED !!! SA VAMA SMO !!!
  Idemo u Cluj !!! U hostelima smestaj samo 4-5 E na noc.
  SUtrans-turist,sta spavate??? Organizujte prevoz i smestaj!
  Mesto je fantazija.Na obroncima Karpata.Pivo 65-80 Euro centi !!!
  Malo i nasi lokalci da se pobratime sa Kluzovcima.
  PET BODOVA !!! I EVO NAS MEDJU NAJBOLJIMA U EVROPI !!!
  BICE REFLEKTORA NA STADIONU U SUBOTICI !!!

  PS Molim nadlezne da “odcepe? onaj arteski bunar pored stadiona!!!
  To je “sveta voda SPARTAKA”!!! Moze i Zlatiborska,ali NASA JE NASA !!! 

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: