Fudbalerke su spremne za predstojeće kvalifikacije

Druga prijateljska utakmica između ŽFK Spartak i ŽNK Osijek  odigrana je u razmaku od nedelju dana, ali ovoga puta na Gradskom stadionu u Subotici. Stotinjak prisutnih gledalaca je imalo priliku da uživa u lepoj i dinamičnoj sportskoj predstavi koja je po zalaganju i borbenosti više ličila na finale Lige šampiona nego na prijateljsku utakmicu. Bilo je mnoštvo šansi od kojih je čak 8 iskorišteno, pa je konačan rezultat 5:3 za Spartak.

 

Stručni tim Spartaka je u celini zadovoljan učinkom svojih napadača, ali se sa druge strane stiče  utisak da je odbrana zatajila. Spartaku se odavno nije desilo da primi toliki broj golova na jednoj utakmici, pa će stručni štab najhitnije analizirati učinkovitost i evidentne greške svoje odbrane.

 

Golove su postigle: 0 : 1 Maja Joščak, 1 : 1 Jelena Čubrilo, 1 : 2 Violeta Baban, 2 : 2 Viho Ines, 3 : 2 Nahi Estelle, 4 : 2 Milena Nikolić, 4 : 3 Mateja Andrlić i konačnih 5 : 3 Nahi Estelle

 

Nastupile za Spartak: Gardijan (Ivanov), Ilić, T. Krstić, Savanović (Radanović), Slović (K), Nahi, Falone, Viho (Adamov), M. Nikolić, Damjanović i J. Čubrilo.
Nastupile za Osijek: Vrdoljak, Cepernić, Zlosa, Nevrkla, Baban (K), Jelenčić (Andrlić), Šalek (Bulut), Lojna, Joščak, Gaiser i Culek.

 KOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    Nahi i Viho nove igracice?
     

OSTAVITE KOMENTAR