Fudbalska groznica i u Subotici

Dnevni list Blic prenosi zanimljivu vest o načinu praćenja fudbala u Vojvodini. Pored već tradicionalnih okupljanja na trgovima ispred video bimova, organizuju se i posebni programi, popusti na pivo za svaki gol naše reprezentacije i mnoge druge interesantne stvari. Evo šta se prenosi za Suboticu:

Mobilno stanje je i u Subotici u kojoj će velikog LED ekran biti postavljen u specijalnoj „fan zoni“ na centralnom gradskom trgu, a za mečeve reprezentacije Srbije, protiv Gane, Nemačke i Australije, pripremljeni su i specijalni zabavni programi kojima će publika biti dodatno animirana.

Specijalni ekran biće postavljen sutra kada će na gradskom trgu biti održana manifestacija „Ko to tamo navija“, koju organizuje Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije i na tom mestu ostaće do kraja prvenstva. Koordinacija daljih aktivnosti biće poverena gradskom resoru za sporti i omladinu.

– Biće organizovan specijalni ples Svetskog prvenstva uz nastup 60 učesnika, zatim grupa „Sambas“ koji će bubnjevima podizati atmosferu do usijanja, žongleri i nastup disk-džokeja. Cilj je da pošaljemo pozitivnu sliku srpskih navijača u svet – izjavio je Nemanja Simović, član Gradskog veća za sport i omladinu.

U pojedinim lokalima uvedeni su i „happy hour“ periodi, u vreme utakmica, kada će cene piva biti snižene i do 20 odsto.KOMENTARI

  1. Zoka kaže:

    Odlično: 5!!! :bow:

OSTAVITE KOMENTAR

+ 59 = 69

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: