Gabor Kasa na pripremama

Najuspešniji biciklista BK Spartak, Gabor Kasa se nalazi u Bjeloj na pripremama kandidata za reprezentaciju Srbije.

Kako prenosi Biciklistički savez Srbije, pored Gabora Kase, člana Spartaka, na pripremama se nalaze još i Ivan Stević, Esad Hasanović, Žolt Der, Nikola Kozomara, Nikola Stefanović (Partizan Srbija), Jovan Zekavica (Borac – Partizan Srbija), Dragan Spasić, Aleksandar Dukić, Jovan Rajković i Dejan Marić (Železničar MBN, Niš), Aleksandar Milivojević i Marko Stanković (Metalac, Kraljevo), Marko Vuleta Đukanov (As Apatin), Aleksa Marić (Crvena zvezda)… Priključio se i Predrag Prokić iz kragujevačkog Radničkog a u završnoj fazi očekuje se dolazak i srpskog profesionalca iz praške Sparte Nebojše Jovanovića.

-Povukli smo pravi potez i zahvaljujem se rukovodstvu BSS na trudu da u teškoj finansijskoj situaciji pronađe sredstva za ove veoma važne pripreme- kaže Čubrić selektro reprezentacije. -Atmosfera je odlična, dobro je što su stariji i iskusniji biciklisti od kojih većina ima i zavidnu profesionalnu karijeru i iskustvo, sa vozačima do 23 godine, koji mogu od njih mnogo da nauče. Smešteni smo u hotelu Vila Mirela čiji je menadžer nekadašnji biciklista Aleksandar Jugović i uslovi su idealni, od raznovrsne hrane do odličnog smeštaja!

Ritam u prvom delu bio je oštar. Poslednjeg dana prve faze stariji biciklisti bili su u sedlu pet časova, a mlađi četiri i to po brdima! Prosek je bio 33 km na čas!

-Sledi nekoliko dana sa kraćim distancama, a zatim ponovo serija od nekoliko petočasovnih treninga. Vreme nam ide na ruku, jednom nas je malo poprskala kiša, ali, iako je temperatura oko 10 stepeni, sunčano je i program se odvija po planu. Sreli smo i naše reprezentativce u planinskom biciklizmu, napravili smo mali piknik i podelili putnu hranu… Oni su u Sušnju kod Bara. Očekujemo za vikend dolazak juniora, čija će baza biti Bar. Ako ovako nastavimo biće lepih vesti u novoj sezoni koja počinje trkom u Trstu 7. marta- najavio je Radiša Čubrić.



KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 13 = 19

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: